Depinde la ce te referi.Am mai auzit intr-o carte ceva de genu "Are buzele virgine" - adica nu s-a sarutat niciodata.
Dar daca te referi in adevaratul sens al cuvantului, chiar daca te saruti inca mai esti virgina. Daca faci sex cu cineva, atunci nu mai esti virgina.
Hai ca asta a fost tare))))))))))))am murit de ras...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,inca esti virgina.
Cred ca glumesti...cum poti sa pui o astfel de intrebare? Da mai esti virgina, nu iti pierzi virginitatea de la un sarut...sau mai multe, iti pierzi virginitatea daca intretii relatii sexuale.Ar trebui sa te documentezi un pic sa stii si u cum poti sa-ti pierzi virginitatea, sa nu fi nevoita sa te stresezi ca nu mai esti virgina de fiecare data cand esti sarutata pe buze
Esti virgina ca pasarea cerului (nu stiu cat de virgina este pasarea aia ) da inca esti virgina:
Mai fata cati anisori ai de pui astfel de intrebari? Bine-nteles ca esti virgina daca nu ati facut dragoste.sau ma rog daa nu ai facut cu nici un baiat.Ca sa te dizvirginezi dureaza cateva zile, adica nu asa cu una cu doua
tare intrebarea...
presupun... ca esti "mititica "
si la primele "aventuri " infine in limita...
Daca te saruti sau daca te duci la un suc cu un baiat sau mai multi nu inseamna ca nu mai esti virgina...
Virginatatea tio pierzi atunci cand... ma ajuta vreo fata?!