| Houselaurie a întrebat:

Heyy.stiu ca conteaza si freza ca sa poti atrage fete, sau nu numai pentru asta, ci pentru a arata tu bine.in general, eu imi mai faceam parul cu gel, tepi si imi placea cum arata parul.acum,taimiu nu ma mai lasa pentru ca zice ca e frig afara, si eu merg dimineata pe la 6 jumate spre scoala, si sa imi iau un fes pe cap.cu toate ca ma enerveaza nu am ce sa ii fac, si sa il conving.asta e acum nu am nici o idee cum mi-as putea face parul, pentru ca asa ca acum cum sta un par norma pe cap, nu imi place deloc. aveam alta infatisare parca cu parul ridicat. explicati-mi putin si dati-mi mai multe idei cum mi-as putea face parul aranja tuns, fara sa il dau in sus.ca sa arate bine.

5 răspunsuri:
| cooki a răspuns:

Daca vrei sa ai in continuare tepi, poti indura 5 minute fesul pe cap apoi il dai jos:d stiu din experienta ca mergehappy sau, daca vrei sa fi baiat ascultator il poti aranja la scl in oglinda. Cutiuta cu gel de par nu este asa mare incat sa nu intre in ghiozdan. poti pleca cu 10 minute mai devreme ca sa ai si timpbatting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| Houselaurie explică:

Hmm.am terminat clasa a 8-a. sunt intr-a 12-a.

| Razvan94 a răspuns (pentru Houselaurie):

Aha, de aia iti zice tactu' ce sa faci si in + mai faci si greseli gramaticale precum "ca conteaza". Bafta la agatat cu "freza" ta

| zuzu a răspuns (pentru Houselaurie):

Eu una nu vad nimic atragator in "tepii" aia` raised eyebrows. Lasa.ti si tu parul normal.sau dca ai placa. ridica.l cu placa fa cu fixativ si gata.:]