| AndreiO2000 a întrebat:

Heyy TPU! Am 14 ani si am o mica dilema. Nu stiu daca este vorba despre fimoza sau nu... Sa va explic mai exact cum sta treaba. Pot decalota complet capul penisului fara durere (acum cateva luni nu puteam dar am facut "exercitii"). Problema este ca atunci cand e decalotat nu prea ma mai excit. Adica penisul e in continuare in erectie, dar nu simt ce trebuie.
Astept pareri in legatura cu ce este si ce trebuie sa fac (asta daca este ceva in neregula cu ceea ce se intampla). Oh, da, si care ar fi efectele negative?

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Capul penisului abia scapat de cateva luni de captivitatea preputului e inca foarte sensibil, iar atingerea lui nu da tocmai niste senzatii placute uneori. Te vei obisnui in timp, ai doar 14 ani si pielea din acea zona se va cali.

5 răspunsuri:
| Public22 a răspuns:

Nu e niciun efect negativ, fa in contiunuare ceea ce faci, cunoaste-ti corpul. Nu prea am inteles prea multe, care ar fi problema cu excitatul, in fine. La femei cu tine ca deja esti mare.

| AndreiO2000 explică (pentru Public22):

Sa spunem ca ajung la orgasm mult mai greu... E ceva in neregula cu asta?

| Alexandru0007 a răspuns:

Nu ai nimic.esti normal

| Public22 a răspuns (pentru AndreiO2000):

Nu cred, asta depinde de persoana.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-a explicat perfect @AlexanderAdrian despre ce e vorba si sunt complet de acord cu el,dar eu iti voi explica efectele negative, pentru ca despre ele nu ti-a povestit nimeni.
La varsta ta este normal si fiziologic sa fii interesat de corpul tau, dar am senzatia ca exagerezi putin.
Este foarte bine sa intelegi ce schimbari au loc si de ce in organismul tau, dar pana la o anumita limita.
Perioada in care esti, la 14 ani adica,este o perioada de mari acumulari in viata,acum le poti face,peste cinci,sase ani deja vei fi obosit si blazat si nu vei mai avea capacitatea de acumulare de acum,cu riscul sa-ti vezi prietenii si colegii inaintand pe un drum inaccesibil pentru tine.
Vreau sa spun ca organismul tau se dezvolta,in paralel cu acumularile tale de cunostinte si nu trebuie sa ai o preocupare speciala pentru asta.
Daca tu de cateva luni de zile "faci exercitii",ai observat ca nu "simti" ce trebuie si esti ingrijorat,eu vad in asta un timp pierdut cu interese oarecum nepotrivite,no offense.
Este singurul efect negativ,cu urmari serioase pentru viitorul tau.
Bineinteles,tu esti cel care hotaraste ce e mai important in viata si la ce dai prioritate, dar sa stii ca nu te va intreba nimeni in ce stare e capul tau de jos, toti vor fi interesati, insa, de ce e capabil capul de sus!
happy