Probabil ca te place daca se comporta asa frumos cu tine, dar se teme sa faca vreun pas pentru ca sunteti intr-o clasa si multi nu incep o relatie tocmai din acest motiv, aceeasi chestie mi s-a intimplat si mie..anul trecut cind am trecut a 10-a m-am asezat in banca cu un baiat nou, eram in aceeasi scoala de citiva ani, si la gradinita am fost impreuna dar niciodata nu vorbeam...am inceput a vorbi cite putin, aceleasi chestii, glumeam la ore, ma ajuta uneori la mate sau alte obiecte, ma lovea peste picior in gluma. il placeam mult si el probabil simtea aceeasi chestie..peste citeva luni am avut o serbare si eram putin servita si el la fel, s-a dat la mine si nu l-am refuzat..am inceput sa ne sarutam si chestii de genul, dupa vreo 2 saptamini nu am vorbit si am revenit la normal in scurt timp, la citeva luni am mers intr-o excursie si aceeasi chestie s-a intimplat doar ca de data aceasta l-am refuzat si doar ne-am primblat si am vorbit..acum s-a mutat din scoala si nici macar nu vorbit, doar daca ne intalnim in oras ne salutam si atit, te atrage atit timp cit nu se intimpla nimic, dupa trece repede totul el daca te place cu siguranta o sa incerce ceva, poate nu acum dar mai tirziu la sigur.dar mai bine ramineti prieteni. sfatul meu
Vreau sa iti spun inca de la inceput ca imi place acesta poveste si cred ca tu esti extrem de fericita, si chiar ai de ce. Dupa parerea mea, baiatul asta te place, doar ca ii este frica de o relatie in adevaratul sens al cuvantului sau nu stie cum sa faca pasul urmator.De cele mai multe ori aceste gestui micute ne fac sa zambim cel mai mult.Mult succes si sper sa aveti o relatie cat de curand, daca amandoi simti nevoia sa fiti impreuna.
Aww, multumesc mult pentru incurajari!
Raspunsul tau chiar mi-a facut seara mai buna
Te place din cate am inteles eu nu ca te place te iubeste dar ie frica sa zica sfatul meu e sa ramaneti asa
Buna! Pari o fata cu foarte mult bun simt si cred ca dupa cum povestesti si el e destul de dragut. Pai daca asa sta treaba zic ca te place si iti propun sa te aproprii mai mult de el si sa ii zici o data serios daca chiar te place sau nu. Daca zice Da...Zi si tu ceva de genul "Si atunci de ce nu ai vrea sa..." Ce vrei tu sa ii zici, sau poti sa il intrebi de ce a fost indiferent perioada aceea. Bafta multa si fii tare! :* Pentru alte sfaturi trimiteti-mi mesaje private!
Eu cred ca ar fi cea mai mare greseala sa-l intrebe asa ceva.sa stie ce are de facut? eu cred ca baiatului ii revine acest lucru nu fetei,.pe fata n-ar trebui s-o intereseze chestia asta.doar sa se lase surprinsa.altfel,baiatul imediat ar fugi de ea
Fetelor nu sariti imediat pe baieti cu intrebari de genul..ma placi? bla bla.o sa o ia la fuga