Pentru început înainte sa te gândești cu cați băieți stai pune mânuța pe carte și învață sa scrii calumea romanește ca de analfabeți e țara plina (e doar o remarcă, fără supărare); apoi și eu sunt gemeni și nu aș înșela niciodată pe nimeni că mi se pare cel mai penibil lucru posibil și urăsc minciuna (ce ție nu-ți place altuia nu-i face ); și dacă nu l-ai iubit deloc pe ala cu care l-ai înșelat pe băiatul pe care îl iubeai de fapt de ce ai mai făcut-o? Adică după ce tu ai greșit atât fata de el mai vrei ceva de la el? Cred că cel mai bine e sa iți găsești alt prieten pe care sa nu îl mai înșeli ca mie mi-ar fi rușine sa mai dau ochii cu acel băiat Iar dacă ție iți face placere să înșeli e treaba ta și în cazul asta tine-o tot asa că o să ajungi departe
Da-mi id-ul tau, poate reusesc sa te ajut, spunandu-ti ce am facut eu intr-o situatie asemanatoare.
Nu prea mai ai ce face, imi pare rau, dar nu te supara daca iti zic dar cand l-ai inselat de vreo trei sau de cate ori l-ai inselat, atunci nu l-ai iubit? Pune-te in situatia lui, daca el te-ar fi inselat de atatea ori si mai apoi si alte chesti ai mai fi putut sa il ierti, pentru ca era de inteles ca daca te-ar fi inselat de atatea ori inca te-ar mai fi inselat, dar se pare ca tu nu intelegi :-J. Sper ca nu te-ai suparat
Pai nu stiu asta imi este caracterul [sorry sunt gemeni. imi este specific zodiei.]
Si Da. l'am iubit si atunci.[pot sa sp k nu l'am iubit apr deloc pe ala cu care l'am inselat sau cu aia ] dar nu stiu
Cu el nu mai ai nici o sansa.iti garantez eu.niciun baiat oricat de mult si-ar dorii o fata nu ar fi de acord cu asta.ascultama bine.ia-o de la inceput cu altcineva si incerca sa nu mai faci aceeasi greseala. sper ca te-am ajutat. salut
Mai bine ai scrie un roman de dragoste, cu final neprevăzut, că te pricepi! În mod sigur ar fi mai bine pentru tine să-l uiţi pe băiatul mai mare! :happy:
beausingurlamasamea întreabă: