Ma sa stii ca pasul asta e atat de important incat incat ma minunez.ia spune-i asa de curiozitate ca vrei sa discuti si cu mama ta despe inceperea vietii sexuale, si mai ales ca vor parintii tai sa-l cunoasca, mai ales tatal.macar vezi si tu cat conteaza pentru el cei 5 ani.si te lamuresti si tu daca chiar il iubesti sau stai cu el asaaaa fiindca sunt 5 ani.iar daca santeti impreuna de atata timp,inseamna ca va cunosteti atat de bine incat el se uita la tine ca la o iubita,nu ca la o bucata de carne,sani, buci, sau alta gaura.ia vedeti ca sexul nu e atat de important ca alte chestii in viata.e important dar nu cam credem noi in primul moment.
Lasati pocaitii si f...-va cu nabadai.Calcati in viata hotariti. Pocaitii adora sexul cind il fac ei dar e pacat cind si-o trag ceilanti.
Eu iti spun din cunostintele mele, desi in ca nu mi-am inceput viata sexuala.Si stii dupa 5 ani ar trebui sa o numesti dragoste,nu sex.Din cate stiu de la cunostinte,doare destul de tare,dar depinde si de organism,de priceperea baiatului,de cat de atent de cu tine. Daca te doare prea tare nu trebuie sa mai continuati ca nu neaparat te poate dezvirgina din prima.Cea mai buna este pozitia misionarului, adica el deasupra, ca sa nu te doara pe tine asa tare.Cred ca depinde de baiat la ce se uita,se uita la ambele normal dar ce simte el in momentul ala ca il atrage si ce vede,ce arata mai bine,ce ii place lui mai mult,la aia se uita,dar la barbati le plac si fundurile si sanii.Tie nu iti trebuie acum pozitii atragatoare,ca inca nu esti experimentata,in care te vei simti mai bine tu si vei avea tu mai multa placere e pozitia in care tu stai deasupra,iar in care va avea el mai multa placere e doggy style(ca o caprioara).O sa iasa bine,daca sunteti atenti, si va iubiti, si va lasati purtati de val.Eu zic ca prezervativul sa nu il folositi de la inceput ca cred ca doare mai tare cu acel plastic,intai te penetreaza fara prezervativ,ca sigur rezista si el acolo putin pana sa intre,daca nu te doare prea tare si nu mai poti continua,si apoi cand se mai incinta atmosfera,e si el mai excitat,tu mai relaxata, poate folosi prezervativul, pentru ca trebuie folosit.Si sange curge sau nu,depinde ce fel de himen ai,doar acum nu cred ca curge asa de mult,dar totusi depinde de tipul tau de himen,poate sa nu curga deloc. Sper ca ati vorbit despre asta, pentru ca trebuie sa fie foarte suav, atent si iubitor. Apropo cati ani ai?
In primul rand invata sa scrii calumea.
in al doilea rand nu stiu de ce, dar nu prea cred ca un tip ar sta 5 ani cu cineva fara sa faca NIMIC niciodata.
in al 3lea rand prima data nu prea se pune problema de sex. prima data e... mai "slow"
4. durerea nu e exagerata. daca partenerul stie sa se comporte cu tine.
5. nu conteaza varsta, fiecare o face cand se simte pregatit.
6. sangele nu e obligatoriu sa curga, mai depinde si de organism. la unele fete curge, in cantitati foarte mici (Cateva picaturi), la altele deloc.
7. un tip se uita la tot corpul partenerei lui. daca vrea sa iasa bine... face si niste complimente gen " esti frumoasa". d-astea.
8. prima data, din nou, nu prea se pune problema de pozitii.
bafta
Gresesti cand spui ca prima oara sa nu foloseasca prezervativul, din contra doare mai rau fara, prezervativul este un lubrifiant foarte bun, datorita lui aluneca mai bine si durerea nu va fi asa de mare . Prezervativul trebuie folosit mereu fiindca nu poti ramane insarcinata numai de ce "lasa" el l-a sfarsit. In timpul actului sexual ii curge si lui ceva datorita excitatie si acel lichid contine spermatozoizi. Cat despre durere ar trebui intai ca ea sa fie excitata atat de bine inca sa fie "uda". Poate stii la ce ma refer. Apoi in timpul actului sexual prietenul ei nu o sa stea sa o opreasca pe ea ca sa isi puna el prezervativul. Poate ramane insarcinata si prima oara cand o face. Deci mare grija draga mea. Daca el te iubeste atat de mult va face orice ca pe tine sa nu te doara.La inceput incepeti incet, in timpul actului sexual nu va mai conta formele atata timp cat te iubeste, nu?
Am facut sex prima data la varsta de 14 ani, cu prietenul meu pe care il aveam de un an. Pe mine m-a durut pot sa zic chiar foarte tare, dar depinde de la persoana la persoana. Sange a curs foarte putin, poti sa ai un servetel langa tine si sa verfici, iar despre cearceaf, nici macar nu l-am murdarit atat de putin a fost. Am incercat mai multe pozitit dar din propria experienta, daca o faci pentru prima oara lasa-l pe el deasupra. Normal ca o sa se uite la corpul tau, o sa te atinga, o sa te magaie sau o sa te tina in brate dar o sa-ti placa. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Prietenele mele care au facut cu prezervativ nu de la inceput,ci dupa ce a intrat,au spus ca le-a durut mult mai putin,fata de cele care au facut tot timpul cu prezervativ.Da,normal ca trebuie sa fii excitata si sa te uzi,asta stiam. Poate depinde si de cat de bun e prezervativul, dar cert e ca multa lume spune ca doare mai tare cu prezervativul, nu prea cred ca este un lubrifiant bun.Stiu ca ii curge acel lichid la baiat in timpul actului,dar nu la inceput,acela e inainte de a ajunge la orgasm,asa ca eu am zis sa il foloseasca dupa ce intra,nu dupa ce ajunge el la orgasm, deci nu ar avea timp sa curga acel lichid, nu mi se pare un risc mare.Si daca ii pasa de ea,poate sa se opreasca de cate ori vrea ea in timpul actului,pentru prezervativ, pentru schimbarea lui daca se rupe, daca o doare pe ea.Si draga mea eu nu am spus ca prima oara sa nu foloseasca prezervativul la primul act sexual,stiu ca poate ramane gravida,am zis sa nu il foloseasca la inceput pana intra,eu chiar nu cred ca acel plastic care stiu cum arata ar putea fi un bun lubrifiant, nimeni nu zice asta, ci invers.
Nimeni nu zice asta pentru ca parerile personale nu se discuta! Am vorbit cu multi experti de pe TPU despre chestia asta si crede-ma ca m-am informat foarte bine in ceea ce priveste "sexul". Si nu fii atat de convinsa ca nimeni nu zice asta, din contra. Bunicul meu este medic ginecolog, unchiul si matusa, doctori si au avut grija sa ma informeze. Prezervativul trebuie folosit fie ca esti, fie ca nu esti virgina. Nici nu stii cate boli se pot transmise asta in cazul in care prezervativul este dat uitarii. Durerea nu va fi atat de mare daca partenerul are grija de ea, indiferent ca are sau nu prezervativ. Oricum parerile sunt impartite. Poate ca pentru ea nu conteaza atat de mult parerile noaste. Cum a spus si o persoana de mai sus, parintii sunt primii care trebuie sa stie ceea ce are de gand, fiindca in momentul cand, doamne fereste o sa i se intample ceva va trebui sa apeleze la ei, si ce o sa le spuna? Cei de pe TPU mi-au spus sa fac asa.Nu! Totusi ma bucur ca am facut schimb de pareri. O zii cat mai buna
Elena_8037 întreabă:
Mutubal întreabă: