| Eusicamatat a întrebat:

Hi! Am si eu o intrebare mie a inceput sa imi placa de un baiat de aici si ne intelegem bine dar nu putem fii impreuna decat virtual si nu stiu daca el chiar ma place sau isi bate joc de mine sad am nevoie de un sfat urgent

Răspuns Câştigător
| i86e2 a răspuns:

Functioneaza fiindca relatiile virtuale cu mine sunt cerebrale. tongue Glumeam, fata, nici cele cu mine nu functioneaza. Sa stii ca in general cand vezi laughing inseamna ca glumeste omul, vad ca aveti nevoie de manual de utilizare.

10 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

Iubire pe internet happy, sorry dar pentru mine nu suna atit de romantic., ne scrii in 3 cuvinte si doresti sa-ti raspundem cu sfaturi epice de linistit? Deci, cei cu el citi ani are, tu citi ai? sinteti cunoscuti necunoscuti, colegi? Cum iti scrie? despre ce vorbiti in general daca zici ca sunteti doar virtual imperecheati? de cit timp vorbiti? relatii anterioare, despre el? prietenii lui?

| Eusicamatat explică (pentru Annim):

Poi eua m 14 ani el la fel vb despre lucruri oarecare si nu ne cunostem ne-am cunoscut aicci de aia zic ca nu stiu ce sa fac

| i86e2 a răspuns:

Relatiile virtuale/la distanta nu functioneaza, decat cele cu mine, desigur. laughing

| Eusicamatat explică (pentru i86e2):

A cele cu tine dc functioneaza raised eyebrows

| Eusicamatat explică (pentru i86e2):

Mda laughing

| Annim a răspuns (pentru Eusicamatat):

Je desole, nu te pot ajuta. prea putina informatie, si nu am chef sa filosofez despre relatii pe internet fara a sti cel putin "ceva despre voi doi". Good luck sper ca nu-ti va intrece asteptarile acest baiat.

| Eusicamatat explică (pentru Annim):

Aha...

| Hyōhaku a răspuns:

Sfatul meu e sa nu te incurci cu din astea. Iati un prieten si stii sigur

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Nu ti-ai dori o relatie reala, nu virtuala?

| Eusicamatat explică (pentru Costache_Tin_1956):

Ba da