Iti plac victoriile usoare si te caracterizeaza lipsa de rabdare.
Esti curios sa cunosti o persoana,te intereseaza foarte mult,pana reusesti sa prinzi ideile de baza ale caracterului acesteia,dupa care,multumit ca stii,nu-ti mai suscita interesul.
Cu serialele,cu jocurile,la fel,ajunge sa-ti formezi o idee,sa intelegi despre ce e vorba si le lasi balta.
Cu invatatul e mai grav,dar aici am senzatia ca deja ai decis ca asta e o corvoada obligatorie si,probabil,incerci sa te disciplinezi.
Te numeri printre persoanele cu spiritul vesnic nelinistit,plin de o vie curiozitate,dar fara sa aprofundezi ceea ce afli,te multumeste sa ai informatia,fara sa fi descoperit inca,frumusetea amanuntului.
Sa ai putina grija, risti sa devii superficial, incearca sa-ti educi cumva rabdarea.
Esti genul de om care e bine sa citeasca 3-4 lucruri in paralel,o carte politista in baie,una de filozofie in pat,una beletristica in bucatarie si un ziar in salon.
Cu persoanele cunoscute,prieteni,simpatii,incearca totusi,sa le aprofundezi putin profilul,in amanuntele pe care le vei descoperi in caracterul fiecaruia, sta originalitatea lor, stii si tu ca nu toti sunt la fel.Nu te multumi sa-i imparti in "buni" si "rai",insista in a-i studia ceva mai mult,psihologia personala e o arta!
Nu iti vei putea domoli setea de cunoastere si nici curiozitatea,asa e firea ta si sa fii fericit,mereu vei fi in centrul atentiei,mereu vei atrage lume in jurul tau,ajunge doar sa ai rabdarea sa-ti depasesti superficialitatea si sa devii un bun cunoscator al informatiilor pe care le detii.
Disciplineaza-te, corecteaza usor lipsa asta de rabdare si vei fi perfect!
Ai sansa unei vieti exceptionale, n-o rata!
Poate ti s-a intamplat ce va in viata ta si te-a marcat sau poate de la sex (daca faci)...
Exact ca mine. Vezi tu, eu mă apuc să răspund la întrebări pe TPU şi răspund şi răspund pâna mă plictisesc . Cu iubit/a la fel...
Soarta!
Nu ai nimic, eşti perfect sănătos, prea sănatos. Vorba aia :
"Viaţa-i plină de căcat şi tu eşti plin de viată!"
M-ai citit ca pe o carte,felicitari si iti multumesc din sufletvoi face tot ce imi sta in putinta sa nu devin foarte superficial,sa am mai multa rabdare si sa inteleg ca de multe ori detaliul e totul,si ca nu numai ca ai ajuns pe,,munte''te face fericit ci si drumul,iar eu vreau sa ma bucur si de,, drum''.cea mai mare lupta pe care o ai in viata e lupta cu tine insuti, iar prin faptul ca mi-am recunoscut problemele am inceput lupta.Inca o data iti multumesc