Intai afla facebooku lui si vezi k nu are prietena. pai treci pe langa el pe acolo stai mai apr de el. baga-l la pr pe facebook vb cu el p mess. vezi daca se uita la tine daca incearca sa vb cu tine. daca ai curaj ai putea sa te duci sa vb cu el (Sa te imprietenesti cu vreo fata din cls lui sau daca vreo pr de a ta stie vreo fata de acolo sa va duceti pe la ea prin pauze.
E destul de simplu!
Imprieteneste-te cu el
ASa am facut si eu si mie imi placea de un baiat pe care nu-l cunosteam, l-am vazut intr-o zi pe colidor si i-am pun o intrebare cam ca,, s-a sunat sau cat ii ceasul` sau ... ce clasa esti? '' na` banalitati d`astea... si na` dupaiaa am facut cunostintza
Deci daca eu am putut... poate oricine
Doar trebuie sa o faci .
Bafta >
Nu te place asa ca te sfatuiesc sa adormi cu altceva in minte. daca te-ar fi placut, ar fi venit macar o data sa vorbeasca cu tine. sau ar fi incercat sa se bage in seama undeva in lumea virtuala, in care se ascund toti timizii lumii. din ce -mi zici tu, o singura concluzie pot trage : nu te place!
Buna, si eu sunt in situatie asemanatoare cu a ta. Cred ca cel mai bine este sa ii marturisesti sentimentele tale. Eu asta am facut, si chiar daca am primit un raspuns negativ, am trecut cu capul sus. Incerca`l sa.l uit si nu pot. Faza e ca suntem de varsta apropiata si nu putem fii impreuna.
Cel mai bine i`ai spune si poate si el te place.
Daca nu rasti nu castigi.
@Paula007: de unde ai tras tu repede concluzia ca nu o place, poate e timid si de`aia nu vorbeste cu ea.
Pai, daca se uita la tine, inseamna ca cel mai probabil il interesezi si te place. incearca si tu sa te bagi in seama cu el prin chestii banale gen: hei ai vazut-o pe profa x? sau, te lovesti 'accidental' de el si ii spui scuze etc si il intrebi ce clasa e, cum il cheama si reusiti sa va imprieteniti. crede`ma, am fost si eu intr-o situatie exact la fel ca asta anul trecut, si nu am facut ce trebuia sa fac si acum regret. Deci incearca sa te imprietenesti cu el, nu cred ca ai nimic de pierdut.
Bafta. :*
HappynewCenusa întreabă: