| bassman a întrebat:

Hi TPU! Sunt cu o fata de 2 luni si mi-e a inceput sa imi placa si de altasad si am sarutato pe acea fata? si le iubesc pe amandoua si nu stiu ce sa facsad nu mi-ar place sa le vad ca sufera daca aleg una dintre elesad. pls help.

Răspuns Câştigător
| georiana a răspuns:

Cea cu care ai 2 luni a inceput probabil sa tina la tine. daca in timp de doua luni v-ati inteles bine ce te face sa crezi ca fata aceea cu care doar te-ai sarutat te va iubi si ve-ti ramane impreuna

7 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Rau ai facut, rau! du-te inapoi la prima si spune-i ce ai facut, cere-ti iertare si spune-i ca nu se va mai intampla. acum sa o faci! pana nu afla singura.

| vasic a răspuns:

Pai ai ales deja una din ele. Intrebarea ta e daca alegi alta. daca dupa doua luni a inceput sa-ti placa alta, mergi dupa ea. Vei regreta mai tarziu. Nu te lega de o relatie in care nu esti convins ca vrei sa ramai.

| vasic a răspuns (pentru mat31new):

Vrei sa-si toarne singur cenusa in cap. Dupa n-luni, o sa-l lase din cauza asta. Femeile sunt imprevizibile.

| cinenuvedenustie a răspuns:

Doamne, ce varsta ai puiule?!
Cum poti afirma ca iubesti o persoana doar pentru ca te-ai sarutat cu ea?
Stii cumva ce e iubirea?!
DA-I liber primei si du-te la a2a, si dupa 2 luni te vei saruta cu a 3-a....repeti procedeul, neaparat!

| Hash001 a răspuns:

Era o vorba, ai parasit-o pe prima pentru ca a doua era mai buna. Deci ia-o pe a doua.

| adaManiladaM a răspuns:

Daca iubesti doua persoane in acelasi timp alege-o pe a doua pentru ca daca ai fi iubit-o cu adevarat pe prima nu ar fi existat o a doua!winking

| underground05 a răspuns:

Buna, hai sa iti zic ceva care poate te va pune pe ganduri, depinde cat de precis gandesti... dintre 2 iubiri, alege. o intotdeauna pe a 2. a pentru ca daca prima ar fi fost intr-adevar,, o iubire,, nu ai fi ajuns sa o cunosti pe a 2. a... sper ca ai inteles.bafta