| punklove^ a întrebat:

Hmm...tongue! De ce toti prieteni mei si prieteni fostei mele prietene spun.ca fosta pe prietena nu mai gaseste pe nici unu ca mine thinking Oare e adevarat ca daca nu o sa gaseasca unu mai bun ca mine :d se va intoarecE?straight face

Prima relatzie serioasa la o fata (15 ani ) se uita? sau va ramane tot timpu?tongue o sa isi aduca aminte macar ca am fost ceva pentru ea?tongue

Astept rasp :* :X >big grin

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Iti zic asa ca sa te simti si tu mai bine dupa despartirebig grin

| catthshshshs a răspuns:

Nu vad ce relatie serioasa ar putea avea o fata la 15 ani. Realatiile serioase, cu adevarat serioase, apar cam dupa varsta de 20 de ani.

| claudia_5508 a răspuns:

Hmmm...se spune ca prima dragoste nu se uita. Daca mai tine la tine si tu esti dispus sa te impaci cu ea e posibil sa se intoarca la tine.Cat despre faptul ca nu o sa gaseasca altul ca tine nu prea cred...stiu ca toti suntem unici in lumea asta dar cu siguranta se va mai indragosti si de altcineva poate nu acum dar mai incolo.

| claudia_5508 a răspuns:

Daca mai are sentimente pentur tine se va intoarce...incearca sa afli asta stand de vorba cu eawinking bafta!

| AndrusKanu a răspuns:

Chiar mă întreb cum de nu găseşte unu mai bun? Adevărul e că tu eşti "special". În primul rând mai treci pe la şcoală, în al doilea rând poate e sătulă de prostie şi caută ceva mai deosebit, dar nu un "special" ca tine.

| punklove^ explică:

De ce toti prieteni mei si prieteni fostei mele prietene spun. Ca fosta mea prietena nu mai gaseste pe nici unu ca mine. Oare e adevarat ca daca nu o sa gaseasca unu mai bun ca mine :d se va intoarecE?

Scz m-am grabit sad

| punklove^ explică:

AndrusKanuwinking Sti pacat ca n-am zis ca is "special"winking eu n-am zis asta oh go on toti prieteni spun asta oh go on in cat despre scoala straight face scuze ca nu am scris corectwinking da m-am grabit asa ca wave