| MarYoBenucci a întrebat:

Hmmm thinking de ce tot o visez pe fosta gagik? numai tin la ea. tin sa precizez ca numai sunt cu ea de aprox 1 an. si o tot visez straight face oare ce insemna? daca o visez? m-ai se intampla sa fiu cu alta si tot pe ea o vad straight face cum sa mi-o scot din minte?

Răspuns Câştigător
| Paula a răspuns:

O. O ce onoare pe ea. nu pe bune acum. poate ca ai tinut mult la ea si in subconstientul tau mai tii... eu stiu thinking app si eu eram tot asa, cand ma pupam cu altu il vedeam pe alalalt.si de visat ce sa mai zic...

10 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Poate ca inca mai tii la ea si nu iti dai seama de acest lucru happybig grin

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Asta are alura unei mici obsesii.

| MarYoBenucci explică:

Ingerash sa stii ca ea cand "blestema" se lipea straight face o fi si asta ceea ce nu vreau sa ma gandesc sad

| MarYoBenucci explică:

Aiurea

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Sincer stiu km e. in mom asta Orice baiat k care vorbesc. etc. mi'i se pare dupa 2-3 zile ciudat. si zic tottimpul ca era mai bine cu fostul. si nu era delocwinking... slava domnului ca am resuhit sa scap de el... dar nu stiu dc. dar tot timpul imi apare in minte straight face

| urbanghost a răspuns:

In subconstientul tau inca mai tii la ea.

| cioco1tweety a răspuns:

hee hee..ti-o fi facut ceva farmecelaughing..glumeam..sperworried

| cioco1tweety a răspuns:

hee hee. ti-o fi facut ceva farmecelaughing.glumeam.sperworried

| Samira_6796 a răspuns:

Hm...nu stiu c sa zic... k si eu mai tin la pers aia cu care am fost 6 luni de zilehee hee...nu stiu pe bune... k si eu de o saptamana il visez... uh mai ti la ea.nu o sa o poti uita usor crede-ma k stiu prin ce trecihee hee

| Samira_6796 a răspuns:

Pff ma crezi ca nu stiu...incearca sa te atasezi de pers respekitiva... daca ai prietena...incearca sa nu te mai gandesti la ea...depinde ce visezi...vezi tu eu mam impacat cu el,,,,, nu stiu...si multi neo spus ca suntem fcti unu pentru celalalt dar crede-ma.nu stiu c sa zic...