Ai pierdut trenul, acum trebuie sa stai la coada, pana cand el va fi iarasi liber.
Asta e o greseala des intalnita... cum sa spun prin 'greseala', pai in mai multe cazuri au existat sau exista aceasta problema. Cu cat crestem cu atat putem arata mai bine/mai rau in functie de fiecare si in cazul lui cum, ii placea de tine cand era mai mic si acum ii place de o alta fata care s-ar putea sa fie pe gustul lui si care ti-a furat privelistea Cred ca ar fi bine sa iti gasesti pe altcineva, adica cam ce relatii sunt astea pe la 12-13-14 ani? De scurta durata. Am 14 ani si nici nu sunt interesat de o relatie amoroasa, momentan, ci de mai multe relatii de prietenie ca sunt mult mai sanatoase. La varsta ta si a noastra, a adolescentilor trebuie sa invatam, dupa aveam timp sa ne ocupam si de viata sexuala. Mult succes!
Sa sti ca sunt si cazuri si de la 14 ani, aproape, eu cred ca deja numai e ca la 12, si sa stii ca daca ai o relatie, adica pe bune, relatie nu constituie neaparat, viata sexuala, poti avea sentimente si sa ramai doar la pupici, sarutari chestii, a da si sa stii ca la 14 ani sunt si adolescenti mai maturi si poate ei reusesc sa aiba o relatie mai stabila chair daca la 14 anii nu prea esti mare, dar oricum eu cred ca se poate
Si sa stii ca in rest sunt de acord cu tine
A si chestia cu invatatu`, poti sa mergi in paralel, numai ca in loc sa aloci timp TV-ului, pc-ului, aloci timp anumitei persoane, Bafta! N-am zis nimic cu rautate
Pff..nu vreau in niciun caz o relatie sexuala! Sunt doar un "copil"...adica *relatie* pentru. mine inseamna..imbratisari,pupici,vorbe dulci❤️ Nimic mai mult.ce sa facc?