Nicio fata nu cred ca ar putea lua de ras sau drept jignire faptul ca este admirata! Faptu ca e fata ocupata poate sa fie purul adevar sau, intr-adevar, scuza din 'nspe mii de motive! CHIAR NU ARE ROST SA BAT FIRU'N PATRU CA S-A SFARSIT LUMEA!
Tu vezi din cand in cand ce mai invarte, imparte opinii cu ea (cum vede anumite situatii), incearca sa glumesti cu ea, vedeti mai multe hobby-uri (poate invatati niste chestii unul de la altul). Si, din cand in cand, mai arunci cate un apropos ca e frumos afara, poate are de gand sa faceti putina miscare sau cand poate.
Fii inventiv, si profita de pasiunile ei si fa-i surprize simple (de la vorbe "m-am uitat pe ce spuneai tu..." la a-i lua o mica chestie care ii place). Fii sincer si deschis la orice, nu pune presiune.
Da-i acea siguranta ca poate vorbi orice cu tine, iar cand ii spui ca-ti place de ea, poate gasesti si niste motive sincere. Poti sa o spui detasat, infipt, cu emotie...cum crezi tu! Important sa nu faci tragedie daca te pune in friend zone, ci sa-i arati ca tu oricum esti acolo (prieten/ iubit, important e sa va simtiti ok impreuna)
Mai invit-o o dată să ieșiți, iar dacă refuză din nou, nu te place și poți s-o lași baltă.
Adevarat a inviat! O mai inviti 1 data, ba chiar de 2 ori si daca te refuza e caz incheiat. Trebuie sa ajungi cu ea la un suculet. Si acolo ii spui tot in privat, doar voi doi. Bafta
Eu cred ca trebuie sa ii spui in fata ce simti pentru ea nu pe facebook si trebuie sa insisti sa o inviti la un suc ceva, poate in vacanta de vara iar daca refuza invitatia si zice ca e ocupata poti sa ii spui " in alta zi poti " ca nu cred ca e ocupata foarte mult in vacanta. Bafta
P.S. : Nu conteaza ca esti timid fii tu