Eu nu am nimic cu fostele iubitilor, dar asta nu inseamna ca ma apropii prea mult de ele sau le las pe ele sa se apropie prea mult cu mine. Pur si simplu le tratez ca pe oricare alta fata ce se intampla sa aiba o legatura cu anturajul meu.
Odata mi s-a intamplat sa ies cu o "fosta" deoarece inca ramasese prietena cu unii dintre cei mai buni amici ai lui si a iesit mult mai bine decat am asteptam. Ea nu m-a respins, eu nu am respins-o, mi s-a parut chiar o companie ok.
Ea e tercutul lui, tu fiind prezentul deci concentreaza-te pe ce e acum, demonstreaza-i ca tu esti 'alegerea" cea mai buna daca tii la el cu adevarat.
Poti si sa o ignori daca te simti deranjata de faptul ca te-a masurat asa curioasa dar trebuie sa o intelegi-poate a tinut la iubitul tau la un moment dat deci nu ai avea de ce sa iti fie antipatica o persoana care i-a vrut(sau ii vrea binele (asta in caz in care tie nu ti-a facut nimic personal).
Gandeste-te ca pentru el asta ar fi o dovada a faptului ca etsi o persoana intelegatoare care se poate descurca in orice imprejurare, ca nu te domina gelozia. Asa ii castigi din ce in ce mai mult increderea. Nu stiu in ce stadiu e relatia voastra dar banuiesc ca iti pasa din moment ce ai pus intrebarea asta aici, nu? Atunci da-i inca un motiv ca sa te placa din ce in ce mai mult.
Succes!
Si eu am fost prinsa in situatia sa trebuiasca sa ies cu prietenul meu si fostele sau fosta lui. Si le-am bagat in seama si am vorbit cu ele. De ce? pentru ca daca nu le bagi in seama, denota faptul ca e evident ca nu iti convine prezenta lor sau a ei acolo si ca esti geloasa si ca nu le/o suporti etc. Bagandu-le/o in seama demonstrezi ca esti o fata desteapta care nu se lasa influentata de moment, ca esti deschisa la minte si sociabila cu oricine. Nu trebuie sa arati mai ales in fata unor foste ale prietenului tau ca tocmai ele sunt slabiciunea ta, trebuie sa te comporti normal, chiar indiferent daca e nevoie .
Da ma rog, nu cred ca ai procedat corect. I-ai dat de inteles ca esti oarecum geloasa, atat ei, cat si prietenului tau. Daca te comportai natural, vorbind cu ea, le dovedeai tuturor ca nu ti-e frica ca l-ai putea pierde, si cred eu ca te apreciau toti.Asa,prietenul tau, sigur a luat-o ca pe un "tu nu ai incredere in mine" chiar daca nu ti-a spus-o .
A fost O lună, acum 3 ANI! E insignifiant, cred că au şi uitat că au fost împreună.
Buna! Nu o baga in seama! Fa-o geloasa) Pupa-l pe iubitul tau, tine-l de mana, alinta-l. etc )
Hristos a Inviat!
Nu ai procedat frumos, te-ai purtat ca o prost-crescuta si, probabil, ea te-a examinat din cap pana in picioare ca sa-ti arate dispretul ei. Eu m-am intalnit de mai multe ori cu doua dintre cele trei foste prietene ale sotului meu. Stiu ca el nu mai are nici o relatie cu ele, asa ca nu am nici un motiv sa ma comport urat. Am fot amabila, am zambit, am facut cunostinta, am discutat une-alta. Cu una dintre ele mai inteleg foarte bine, mai discutam din cand in cand la telefon cand il suna sau o suna sotul meu (la zile de nastere, revelion, etc). Nu mi-as permite niciodata sa nu bag pe cineva in seama, fiindca numai eu ma fac de ras si sunt sigura ca respectiva persoana ar rade de prostia mea.
''ea te-a examinat din cap pana in picioare ca sa-ti arate dispretul ei.''
Nup, cred ca pur si simplu se holba din gelozie specific feminina. In orice caz, e alegerea fiecaruia cu cine vrea sa vorbeasca si cu cine nu (si asta nu-l face un om de dispretuit) Atata vreme cat nu stau sa cersesc atentia altora (lucru care mi se pare mai grav decat sa-ti selectezi persoanele cu care sa porti o discutie) nu vad de ce m-as face de ras.
Nu stiu ce-as fi facut daca as fi fost in locul ei (n-am fost niciodata in postua asta) dar probabil ca m-as fi scobit in fund (daca se holbeaza la mine macar sa aiba ce sa vada)
Tot ce spui tu da dovada de proasta crestere si de neintelegerea unui comportament care denota buna crestere. Chiar daca nu iti dai seama, lumea te catalkogheaza in functie de acest comportament al tau si te trateaza astfel.
Daca ma interesa ce crede lumea despre mine, nu mai realizam nimic in viata
Legat de cresterea mea, asa-s eu, mai taran. Asta e viata. Daca nu esti cat se poate de ghertoi nu realizezi nimic in Romanica noastra cea de toate zilele.
Nu cred ca parintii meu m`au crescut prost. Pur si simplu asta e firea mea. Asa sunt eu mai geloasa.
Mai bine zis, se uita la mine, fiindca nu i-am dat atentie si probabil asta cauta, biata de ea, dar nu i-a mers cu mine. Adica, nu sunt obligata sa vorbesc cu persoane care nu imi face placere sa vorbesc cu ele.
Nu cauta atentie, a fost doar politicoasa. Apoi probabil s-a distrat un pic pe seama ta. cam crud din partea ei. Nu, nu esti obligata sa discuti cu persoane cu acre nu-ti afce placere, dar atunci trebuie sa dai o explicatie pertinenta. sau sa te scuzi si sa te retragi. Ea nu e geloasa, nu are de ce, pana la urma tu esti cu barbatul de care ea nu a avut nevoie si pe care nu l-a placut suficient. Si si-a doveditdin plin superioritatea asupra ta, punandu-te intr-o situatie in care te-ai umilit singura. daca parintii tai nu te-au crescut prost, inseamna ca n-ai invatat nimic de la ei. Fiindca daca te-au crescut bine, ti-au spus ca nu iti este permis sa ignori o persoana doar fiindca ai chef si ca in cazul in care nu te simti capabila sa discuti cu ea, te scuzi si parasesti locul.
Ma indoiesc ca ai realizat ceva. Cea mai buna dovada este ca tu traiesti in lumea aceea de jos, in care trebuie sa fii prost crescut si lipsit de inteligenta, pe cand altii traiesc intr-o Romanie frumoasa si demna. crede-ma, Romania in care traiesc eu si la care tu nu ai acces nu este deloc asa, dimpotriva, este un loc unde daca ai valoare te impui si esti respectat de cei care conteaza cu adevarat. Mi-e tare mila de tine, pacat ca n-ai avut mai multe sanse in viata.
Mda, pacat
Apropo, a fi prost crescut nu are nicio treaba cu inteligenta nativa dar deigur ca tu stii bine asta.
Opreste bolizii din trafic si vezi cati milionari in euro se incadreaza in lumea ta (s-ar putea sa ai o mare surpriza)
Nu voi avea nici o surpriza, majoritatea sunt cocalari. Dar banii sunt valoarea suprema numai pentru oameni care nu au nici o valoare umana, genul demni de mila si dispret. Dar du-te la Ateneu, unde cocalarii de mai sus nu au acces. sa vezi cati sunt din categoria de mai sus. Abia atunci ai putea sa intelegi, daca inteligenta ti-e asa de mare precum pretinzi. Ai confirmat exact ce spuneam, din pacate.
Decat la ateneu si cu rate la banca mai bine in BMW si pierzandu-ma in bani. A nu intelege gresit, am fost si voi mai merge atat la ateneu cat si la teatru si opera.