Sunt și obsedate sexuale... femeile care adoră sexul nu sunt pe cale de dispariție.Dar majoritatea lor fac exact ce descrie articolul.
Exista si fete care fac sex doar pentru ca le place fizicul cuiva. Chiar foarte multe.
Cat despre articol, am un feeling ca autorul este un pic misogin. "Nu o sa vezi niciodata un baiat care o sa vrea sa stea cu o fata numai pentru ca are masina, parintii bogati, locuieste la o vila cu doua etaje si asa mai departe, ori acestea sa fie criteriile dupa care isi vor alege noua prietena". Eu am cunoscut suficienti baieti care stateau sau au stat cu fete doar pentru bani.
"Al doilea mare motiv pentru care fetele sunt curve este acela ca se baga cu toti baietii in seama." Deci sa inteleg ca autorul doreste ca o fata care este intr-o relatie sa nu mai vorbeasca cu niciun reprezentant al sexului masculin. Sa nu mai ofere niciun pic de atentie, sa nu mai vorbeasca cu niciunul sa fie complet nesociabila cu baietii. De parca baietii cand sunt in relatii nu vorbesc cu alte fete. A-i interzice cuiva sa vorbeasca cu persoane de sexul opus, doar pentru ca este intr-o relatie mi se pare absurd. De la a vorbi, a glumi cu cineva este un pas foarte mare pana ajungi sa inseli.
Cat despre fetele care stau pe interes. Da, exista fete care stau pe interes. Cat despre baietii care stau pe interes, exista si baieti care stau pe interes. Eu chiar am vazut mai multi baieti care au stat cu fete pe interes, decat invers, sincer.
Insa, de ce fetele sa uita la lucrurile materiale? Pentru ca fetele, (majoritatea) si cele care vor o relatie serioasa se gandesc in ce partener sa investeasca timpul, pentru o relatie serioasa. Asa ca se gandesc la un partener cu care sa isi poata intemeia o familie, un partener sigur. Iar partenerul sigur este ala care are o situatie financiara buna. Fetele gandesc mai mult pe viitor.
Baietii, mai ales cei la 20 de ani, nu prea gandesc din perspectiva asta. Pentru ca baietilor la 20 de ani nu prea le pasa sa se casatoreasca sau sa intemeieze o familie. Ei nu prea vad o relatie ca pe o investitie pe termen lung. Ei sunt ceva de genul: "Ce-o fi o fi, cum o merge, o merge". Asa ca normal, se vor uita la aspectul fizic.
Si este normala gandirea asta. La fel cum preferintele noastre in functie de alegerea partenerului sunt determinate intr-o oarecare masura genetic. Faptul ca femeile vad relatiile ca pe o investitie, iar barbatii nu, este o chestie datorata in primul rand factorului biologic. Biologic vorbind, o femeie poate face in jur de aproximativ 40-50 de copii in intreaga ei existenta, iar pe perioada sarcnii nu poate face prea multe, deci pe perioada sarcinii are nevoie de cineva care sa aiba grija de ea, iar acea persoana va fi cel care a impregnat-o. Deci femeia va vedea relatiile ca pe o investitie pe termen lung. Un barbat insa, biologic poate insamanta zeci, sute, mii de femei pe perioada vetii lui. Instinctiv si biologic vorbind, barbatii nu se vor uita la relatii ca investitii pe termen lung, pentru ca scopul primordial al barbatului este acela de a-si raspandi samanta, in timp ce scopul femeii este de a o creste si nu poate sa o creasca fara ajutor. Asta este motivul biologic care sta la baza motivelor pentru care femeile vad relatiile drept investitii pe termen lung, iar barbatii nu. Si tocmai din cauza asta, exista mai multi barbati infideli decat femei infidele.
Evident ca, in ziua de astazi lucrurile nu mai merg asa, pentru ca oamenii nu mai fac atat de multi copii si ca rolul femeii si al barbatului in societate incep sa se schimbe. Biologic vorbind, ceea ce am facut timp de zeci de mii de ani, a ramas in instinctul nostru si nu poate fi sters cu buretele in doar cateva zeci de ani. Nimeni nu mai sta sa se gandeasca constient la lucrurile astea in momentul in care isi aleg partenerii. Este un instinct. La fel cum ne acoperim capul cand auzim un zgomot puternic langa noi, chiar daca nu exista un pericol iminent care sa ne ameninte sanatatea sau... bunastarea capului. Dar instinctul asta este cel care determina tendintele in cazul alegerii partenerilor.
" Eu chiar am vazut mai multi baieti care au stat cu fete pe interes, decat invers, sincer. " poate ai dreptate, nu zic nu. dar e haios cum ca baiat (eu) vad mai multe fete pe interes si tu ca fata vezi mai multi baieti pe interes. cred ca asta zice ceva, nu?
Cred ca se referea la interes sexual care este adevarat, orice barbat sta cu o femeie pentru sex in scimb femeie pentru interese fianciare, suntem ca pingiuni si restul mamiferelor doar extrem de ipocriti in a recunoaste asta
De acord cu tine, da urac ipocrizia aia offffffff iubi te iubesc de numai pot iubesc sufletul din tine, sti aiureli
In subiectul "suflet" nici nu intru ca e cel mai ipcorit subiect care il poate comenta cineva. de aia toate persoanele de treaba sunt singure ca " conteaza sufletul. da da (fie ele grase, urate, timide etc )
Ce sex as face cu sufletu din tine, sex cu spirite zici ca e film de groaza
Bine ca stiu ca esti hetero ca de nu era foarte dubios postul tau
In regnul animal nu exista hetro, homo, bie etc asta am creat noi oamenii, sti ca cimpanzeii tineri fac sex cu cel mai batran din trib, fiecare cu traditile lor
" cimpanzeii tineri fac sex cu cel mai batran din trib"
interesant (intr-o anumita masura ), am vazut multe documentare cu animale si nu am mai auzit asta
Este posibil. Eu insa am dat raspunsul mai mult procentual. General vorbind, cunosc mult mai multe fete decat baieti pentru ca in liceu am fost intr-o clasa populata in mare parte de fete, iar la facultate mi s-a intamplat acelasi lucru. Prin urmare am cunoscut mai multe fete decat baieti. Insa, din multitudinea de fete pe care le-am avut in clase si dintre prietenele mele, care sa zicem ca in total sunt vreo 40, 50, vreo zece stiu ca au fost si au recunoscut sa fie cu tipi bogati, deci pe interes. Tipii pe care i-am cunoscut ca amici, pe care in total, i-am putut numara pe degete, cred ca sunt in jur de 20. Cam 7, 8 din ei au recunoscut ca stau sau au stat la un moment dat cu fete pe interes, pentru ca fetele aveau masina, plateau pentru vacante, le cumparau cadouri, tigari etc. Uneori le mai vorbeau si pe la spate.
Majoritatea barbatilor nu stau pentru banii cu o fata asta cred ca e clar in scimb majoritatea femeilor stau cu un barbat pentru banii lui, concluzia de pe acel site e una realistica si adevarata, chiar tu spune-i ca din perspectiva a evolutiei umane femeia e materialista si profitoare care are un singur scop banii barbatului adica o afacere de lunga durata, fara profit nu exista afacere de viitor
Am mai auzit de baieti care sa ceara bani la fete, aia sunt patetici, dar in mare numai de fete am auzit sa stea pe banii baietilor.
Chestia asta e o normalitate in regnul animal din care facem parte, masculi platesc pentru sex doar la noi cica e imoral asta
Am citit despre una odata, economisea pe luna cam 2000 de $, iesea in fiecare seara cu alt baiat, pe toata luna avea 25 de barbati. se culca doar cu 12 din sau ceva de genul, de restul nu era atrasa sexual de ei dar ii tinea pentru mancare
In urma experientei mele, dupa cum am spus mai sus, am intalnit mai multi barbati decat femei care sa faca chestia asta in mod constient si voit, adica sa stea in functie de interesele materiale.
Femeile o fac mai mult instinctiv. Nu prea am intalnit femei care sa vorbeasca de partenerul lor "Da, este urat cu spume dar ma plimba in vacante". Insa, am intalnit mai mult barbati care sa faca asta si sa spuna asta despre partenerele lor.
Iar restul, barbatii care nu fac chestia asta in mod constient si voit, intr-adevar nu sunt interesati de latura financiara a relatiei pentru ca barbatii in general, se gandesc la casatorie mult mai tarziu. Pana la 30, 40 de ani barbatii inca vor sa fie liberi, asa ca evident, nu vor cauta o investitie pe termen lung. In momentul in care barbatul va incepe sa se gandeasca la casatorie, va face la fel ca femeia tanara la 20 de ani. Isi va cauta o femeie care reprezinta o investitie pe termen lung. Deci o femeie care se poate intretine, care are un job. Un barbat care vrea sa se casatoreaca nu va lua langa el o fata care nu are job, care nu a facut nimic in viata ei si care nu se poate intretine singura, ci va lua o femeie care are stabilitate financiara si pe care si-o intretine singura. Deci barbatul la 30, 40 de ani va face exact ceea ce fac fetele la 20 de ani. Singura diferenta este varsta. Fetele vor sa isi intemeieze familii mai devreme, pe la 20 si ceva de ani, in timp ce barbatii se gandesc (daca o fac) sa isi intemeieze familii pe la 30, 40.
Hai sa vorbim si un pic de mine ca doar eu am pus intrebarea, eu prefer sa fiu singur decat cu o fata care sa stea din interes cu mine mi se pare aiurea,inteleg ca e ceva mostenit genetic ca e o chestie normala in regnul animal din care facem parte, inteleg ca fara banii nu ai viitor da relatie,inteleg totul dar pur si simplu nu pot accepta,ma asteptam altceva de la oamenii sa fie mai sentimentali ca doar o viata au,dupa cum spui tu oamenii sunt reci,lipsiti de bunatate, iubire doar pe interes, simt ca locul meu nu-i pe lumea asta intelegi, chestia o simte multi, chiar citeam despre tineri din japonia, korea de sud principl motiv de sinucidere e spun ei singuratatea, ipocrizia din jurul lor
Tocmai asta incerc sa nu spun, ca nu sunt reci, lipsiti de bunatate si ca stau doar pe interes. Felul in care ne alegem partenerii este un mod complet instinctiv. Instinctele nu ne fac mai reci. Instinctul este acelasi care il face pe mama sa isi protejeze copilul. Explicate si puse in cuvinte, mecansimele pe care sunt bazate instinctele da, par reci. Insa faptul ca nu le facem in mod constient, nu le face a fi inumane si nici nu ne fac sa fim rai. Rai am fi fost daca am fi facut lucrurile astea voit. Daca fetele ar fi vanat in mod constient tipii borgati in baruri frecventate de oameni bogati, s-ar preface ca ii iubesc, le-ar consuma banii si ar pleca la urmatorul fara niciun regret iar totul ar fi perfect calculat. Nu faptul ca o fata este atrasa in mod real si sincer de un tip stabil si independent financiar doar pentru ca este independent si ca ofera senzatia de stabilitate. In primul caz este vorba de rautate, in al doilea caz este vorba de o alegere instinctiva care nu face fata respectiva sa fie lipsita de inima. Ea este atrasa de tipul respectiv.
Daca ar fi sa fim suparati pe modul in care natura ne-a format, pai inseamna ca toata lumea ar fi singura. Asta ar insemna ca si eu as putea sa ma transform intr-o misandra sa spun ca nu imi doresc sa fiu cu un tip care iese cu mine doar pentru felul in care arat (ceea ce majoritatea tipilor fac, dupa cum am exemplificat mai sus - pentru ca nu isi doresc investitii pe termen lung, se uita la chestiile pe moment) pentru ca eu nu sunt de acord cu faptul ca brabatii isi aleg femeile instinctiv in functie de fertilitatea pe care o prezinta si cu faptul ca percep femeile (instinctiv) recipiente pentru cresterea copiilor. Sunt aproape convinsa ca niciun barbat nu se uita la o femeie si gandeste constient "Da, tipa asta are sanii mari, soldurile late, tanara deci este fertila si imi poate pura samanta" inainte sa isi aleaga o tipa pe care o place. Asa cum nicio fata nu gandeste constient "O da, are slujba, are masina, are casa, haide sa ii cheltuisc banii". Insa, un barbat pur si simplu va fi atras inconstient de o fata cu forme voluptoase, asa cum o fata este inconstient atrasa de un tip stabil. Atractia asta este pur instinctiva, iar atat timp cat este instinctiva nu face persoana respectiva rea. Intelegi? Rai am fi daca nu am mai simti atracti si daca ne-am alege partenerii in mod rece si calculat, in functie de sanse si beneficii. Asta ne-ar face un pic..inumani. Dar majoritatea oamenilor nu fac asta.
Eu am explicat mecanismele pe care se bazeaza atractia, care da par reci, asa cum ar suna si daca as incepe sa iti explic cum oamenii nu sunt formati decat din diverse celule care creeaza legaturi si pereti si ne tin intr-o anumita forma.
Sincer, nu cred ca inteleg exact de ce anume esti dezamagit. De mecanismele pe care functioneaza lumea si societatea?
Anonima17191 întreabă: