| fanezodo a întrebat:

I-am dat follow la o fata, a dat înapoi, i-am scris și nu mi-a răspuns, i-am scris bună ce faci, dc credeți ca nu mi-a răspuns? trebuia sa deschid altfel conversația? urmărește vreo 300 pers din 1500 de urmăritori, de aceea am crezut ca o sa am șansa sa mi răspundă, vă mulțumesc!

8 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Când îi spui "buna ce faci " te-ai sinucis. Trebuie sa ai o abordare atipică în care gen text dopamine! Nu mă întreba că nici eu nu știu, dar știu că dacă te naști prost și timid in 70% din cazuri așa ramai toată viața, e chiar mai rău decat a fi nebun, asta că pentru nebunie exista tratament dar pentru prostie NEMA!

| fanezodo explică (pentru Mindfulness):

și ce ar trebui să zic? cam asta scriam la toate fetele și majoritatea răspundeau, chiar nu le prea am cu asta sincer

| Mindfulness a răspuns (pentru fanezodo):

Text dopamine înseamnă că: in momentul in care le scrii un mesaj de tip mister și intrigant in același timp sa le produci un mic boost /trigger de dopamina in creier! Trebuie sa le scrii ceva interesant,sa te distingi de restul. Daca știam crezi că mai stăteam eu pe TPU? Sunt cărți TEXT DOPAMINE,care te învață ce sa le scrii sa te găsească atractiv, dar una e când ești nativ,, descurcăreț" alta e cand vrei sa pari un descurcăreț, ele te simt oricum!
Daca ești tu însuți și asta înseamnă că tu însuți = a fii prost; atunci trebuie sa schimbi ceva! Viața bate filmul și orice carte citita. De aceea zic că e greu ca un prost sa se schimbe. Daca mă întrebi pe mine multi suntem prosti de pe TPU! Mă refer la cei care nu pot face ca o fata sa se îndrăgostesca de ei, ei de fapt sunt prosti sau nebuni dar dau vina pe fizic! Niciodată să nu dai vina pe fizic! Daca ai vrăjeală la gagici agăți și dacă arăți de 6!

| Mindfulness a răspuns (pentru fanezodo):

Răspund unele, dar mai departe nu prea mai știi să continui!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu toata lumea converseaza cu necunoscuti.

| fanezodo explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

și atunci dc mi-a dat follow?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru fanezodo):

Pentru ca e o actiune anonima, nu implica vreun contact, vreun angajament.

| Violleta2022 a răspuns:

La cate sute de baieti o interba bcf samd....cui ii pasa de ei?
Asta nu-i prieteni, este urmareala de prostie si plictiseala.