anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ia spuneti-mi va rog ce pot sa mai fac, stiu sa fac totul dar mai vreau ceva nou, ceva ce m-ar putea epresiona si pe mine si pe el...(vb de sexul oral)
da-ti-mi vreo idee, sunt un om cu imaginatia foarte buna, sunt ca i tigrita dar ma plictisesc da-ti-mi idei ce as mai putea face ca ma plictisesc iar el spune mereu ca e superb totul, vreo idee extravaganta aveti? rolling on the floor
asa sa ramina de neutata =P thanx!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cati ani ai? Cand ai sa te casatoresti nu o sa ai nimic de oferit sotului sau, nimic de descoperit impreuna cu el. Cred ca atunci te vei plictisi cel mai tare.

6 răspunsuri:
| Altair22 a răspuns:

Dc nu incerci outdoorbatting eyelashes saaau... pe zapada proaspata. Saaaaau smugsmug pe acoperiiiiisbatting eyelashes in masina day dreaming

Incearca un 69 in pozitia lotus.

Test your flexibility-ability, baby big grin

| pendula a răspuns:

Asta e un mod bun de a tine o fata langa tine. parerea mea e sa scrii alfabetu cu limba iar cand vezi ca o litera da rezultate la un anumit loc insista. ii va placea :p mult noroc big grin

| udarb a răspuns:

Poti lua aminte la scenele de sex ale lui jesse jane si acolo ai ce invata cu siguranta. Sper sa te ajute sfatul meu.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Dacă ai atâta imaginație cum de ești în pană de idei?
Jucării,...
Pa, pa.

| ingridd a răspuns:

In primul rand urmariti impreuna filme xxl daca nu macar tu, de una singurica, desi indicat ar fi sa vezi ce l-ar incanta. M-am uitat cu iubitul meu si apoi, pe fiecare zi am incercat sa fac ce am vazut acolo. Ma refer numai la sex oral. Si crede-ma ca acum fac lucruri ce nu as fi crezut.
Alta solutie f buna... contribuie si tu in timpul actului sexual la propria excitare, masturbeaza-te in fata lui. Incet-incet iti va fi usor si va incepe sa iti placa.
Incearca o data, sa ai o mana calda si una rece... atunci sa vezi reactie... Si multe altele dar, din pacate nu as putea sa reproduc nimic aici. Multa bafta si lasa-ti imaginatia sa te guverneze in pat.