Poate nu i-ai luat de care vroia ea.
Serios vorbind, cred că era în stare singură să își cumpere produse pentru igienă personală. O floare era suficient.
Asta e bataie de joc sau ce? Nu aveai bani de altceva? Decat sa-ti bati joc de ea, mai bine nu-i luai nimic.
Buna!
Prietena ta s-a suparat deoarece ai jignit-o oferindu-i tampoane. Sunt lucruri intime si ieftine pe care si le putea permite singura!
Era mai frumos sa ii oferi prietenei tale un ursulet de plus la 10 lei. Gestul conta!
Succes in continuare si pe viitor. Nu mai cumpara tampoane!
Tampoane?
Si normal ca o sa se supere o fata cind un baiat o sai cumpere asa ceva.este foarte umilitor sa dai mai ales asa ceva la o fata Si inca un baiat. fii serios. Acum ca so readuci inapoi ai doar o singura sansa incearca sa vb cu ea si sa o faci sa inteleaga ca ai gresit si ca nai stiut ca o sa se supere cereti scuze, si du-te la ea cu un cadou care merita cu o floare un ursulet de plus. altele.
Bafta!
pa pa
Tampoane frate?
Cred ca putea sa-si i-a si singura tampoane.
Ai dezamagit-o... ea se astepta la mai mult din partea ta.
Cere-ti scuze... nu stiu daca sunt sanse sa te ierte dar macar incearca s-o convingi.
Succes!
Nu cred! E la misto intrebarea!
Daca ar fi reala si a-si fi fost in locul prietenei tale ti-asi fi dat cu ele in cap si a-si crede ca este duuuuus cu pluta nene!)))
) ce idee... poate as fi reactionat si eu ca ea! Fa`i cadou ceva ce stii tu ca isi doreste. Va fi incantata
Ce sa faci? Daca i-ai oferit un cadou asa de original, cred ca ai si alte idei, asa ca succes!
Ce ratat.cum sa te duci cu tampoane la gagica-ta.nici la o nevasta nu te duci cu tampoane.lol.pai pana mea omule. spune-i ca a fost o gluma.ca erau pentru maica-ta.si ai vrut sa faci o gluma.pana mea. cere-ti iertare stand in cap.vezi ce faci.bafta
))) trebuia sa'i cumperi O.b poate asa nu iti mai dadea papucii
Sincer acum tu esti sanatos la minte sau e o gluma.cum sa'i cumperi asa ceva ...Bine ti'a facut data viitoare sa-ti fie invatatura de minte...mai bine ii luai o floare
Ai innebunit! km draq sai cumperi tampoane? esti sanatos? si ea ce trebuia sa-ti faca? sati ia prezervative te pomenesti! sincer asa de ramas bun tias fi dat si o palma...asa de la mine! bine ti-a facut! sa fi sanatos! acum plangi! poate ca zice acum in tot cartieru!
Da chiar cum sa-i cumperi tampoane? Ti-a dat papucii? Trebuie sa-ti dea si-o palma. Data viitoare sa-i cumperi ob-uri nu tampoane.
Poate prietena ta era de fapt barbat si a crezut ca o vei intreba mai mereu daca poarta acele tampoane cand are nevoie... daca sunt bune. Etc. Era o bataie de cap...
Macar daca i-ai fi luat si tu niste prezervative. Macar alea erau utile pentru amandoi
Deci eu daca eram in locul ei iti dadeam o palma care sa n'o uiti niciodata cum sa'i dai ma asa ceva? deci esti penal
tampoane? mai bine luai o floare(serios vorbind).mai bine baga o bomboana d-aia Mentos in suc acidulat, cand iubita ta o deschide, puai ce sare sucul in aer (daca vroiai sa faci o gluma)
Estinebun tampoane cumperi frate?))
ca sa te impaci cu ea iai ceva ce ii place si spune-i ca doar ai glumit si ca ala era cadoul adevarat.
tampoane tu nu ai minte cum sa ii cumperi unei fete tampoane tu nu ai minte cumporai o floare un parfun si ndute la ia si revanseazate si mai ales de dragobete sa ii cumperi tampoane ):::::;::::))))))))))))))
Era si normal, cum ai putu sa i faci un astfel de cadou! Puteai sa i cumperi o felicitare cu te iubesc sau o floare, o cutie cu bomboane! In aceste caz poti face doua lucruri:1 te duci la ea si ii ceri iertare,dar trebuie sa i cumperi un cadou frumos,acum nu se mai aplica cu florile sau bomboanele,ceva scump, ex o bluza care i a placut, 2 :sau o dai uitarii si ti gasesti o alta prietena!