Poi... daca fata asta ti-ar fi prietena, nu te.ar fi bagat in conferinta sa te oftice apoi, ceea ce priveste povestea cu baiatu` asta.eu zic sa uiti pentru un moment ca el are prietena si sa il intrebi daca ar vrea sa intalniti. apoi, daca el accepta, eu zic sa nu te mai feresti si sa-i spui in fata, direct, ce simti. O sa aprecieze faptul ca ai avut curaj sa ii spui ii fata si poate, cu putin noroc, si el mai tine la tine daca te place bine, daca nu, nu. asta e viata dar trebuie sa stii ce ai de facut.asta e parerea mea succes>
Hmmm. Foarte ciudat. 1 eu nu intram in conferinta. 2 daca te-a sunat sau l-ai sunat sau nu stiu cum de ai intrat tu in conferinta ca aici este cheia problemei.Depinde cum ai ajuns tu in acea conferinta. Daca el te-a bagat...atunci numai tine la tine. Daca iubita lui te-a bagat... a facut asta sa te oftice. Orcum in orce situatie iubita lui nu iti este prietena asa cum o numesti tu.
Daca nu te mai placea, nu te baga in seama doar asculta sau chiar isi ruga prietena sa te scoata din conferinta eu zic ca inca te place:*
Nu el ma sunat...eu am sunato pe prietena lui sa vb cu ea si ea a zis hai sa il bag si pe dragos in conf si atunci a intrat si el si eu i-am zis buna si face el buna si dupa aia ma intrebare ea ce fac si eu i-am zis bine uite imi aprind tigarea si face el ca nu-s tiai ca tutunul dauneaza grav sanatati si atunci i-am zis eu ba da draga stiamsi atunci na mai zis nimic si statea si doar asculta ce vb eu cu gajicasa si nu-s ce sa cred credeti cai mai place de mine sau doar se poarta normal pentru ca o iubeste pe ea
Dupa ce am vorbit cu ei in conferinta...am vorbit cu un prieten a doua zi.Si mi-a zis ca era suparat si l-a vazut ca bea.Si baiatu asta la intrebare de ce bea si a zis ca nu cred ca conteaza pentru ca pe ea chiar nu o mai intereseaza de persoana mea.Credeti ca era vorba despre mine
Bananacantareata87 întreabă: