Iarna aşa se face.E un joc nu prea agreat de fete, dar dacă stai puţin să te gândeşti, e simpăticuţ.
Nu ai de ce să crezi că e distant dacă te-a 'spălat'.Tu de ce nu-l speli pe el?
Nu te supăra pentru lucruri atât de mărunte.Afectează mult relaţia, chiar dacă nu realizezi acum.
Ne poti da mai multe detalii te rog ? Adica nu prea am inteles la ce te-ai referit prin cuvantul " distant "...
Adica nu prea mai zice cand eu ii zicc bine iubi el zice bine pa
Nu dar nu stiu daca mai putem sa ne impacam ne-am certat asa de des pe seama unor lucruri marunte
Nu cred ca ai de ce sa te superi. Dar nu cred ca iti va fi de ajutor raspunsul meu pentru ca si eu sunt la fel ca tine Ma supar din orce nimic.
Dar totusi pentru ca ti-a dat cu niste zapada pe fata ar trebui sa te superi.
Dar eu nu pot sa iti zic nimic pentru ca si eu faceam la fel in locul tau
Daca tu nu sti E cum ai cumpara o bicicleta si maine de intrebi dc ai cumparat ieri bicicleta
Nu am inteles mare lucru decat ca ai fost frecata de un baiat cu zapada pe fata si ca iubitul tau a devenit distant. Toate acestea sunt normale, inclusiv faptul ca pentru iubitul tau o singura saptamana i-a fost de ajuns pentru o relatie. Sa fii iubita si cauta-ti alt baiat.
Ştii ce e mai trist? Să te superi pentru aşa ceva.E iarnă.
Si daca e iarna trebuie sa iei omul cu forta sa-i freci zapada pe fata? Poate-i racit, poate n-are chef de joaca, poate el se joaca in alt mod.
La dracu! Ce mai joaca, de copii retardati!
https://www.youtube.com/watch?v=JsN93nxa8vo
Multa m**e pentru ce-i care numesc asta joaca!
GabrielGB întreabă: