Da,este ceva romantic în cimitir, pe o placa de marmură sau de ciment Trebuie să-ţi spun că scriitoarea Sandra Brown este copil mic pe langă scenariul tău! Oricum te aşteptăm pe TPU şi cu alte povestiri!
Nu cred ca ii pasa cuiva de cum iti petreci tu timpul liber. E ireal PS-ul tau, avand in vedere ca "intrebarea" ta este una stupida, la randul ei.
Bai fata. eu zic sa lasi romanele deoparte si sa iti vezi de viata ta ca nu ne impresionezi cu povesti dupa renumitul google... ...in cimitir? sa fim serios
Nah e ceva normal,dar in cimir? ce faceati acolo? Primul sarut va ramane mereu in mintea noastra chiar de fost frumos sau urat,insa banuiesc ca pentru tine a fost ceva minunat, ce pot sa-ti spun poate e un inceput de relatie, daca e asa.mult succes si inca ceva nu permite nimanui sa-si bata joc de tine!
Nu crezi ca dai cam multe indicatii, alsate misterioasa, ca nu stiu daca pe cineva ai lasat cu gura acscata dupa ce au terminat de citit, sau cel multin cascau de somn/plictiseaala.
Intrebarea ta pentru noi este : Ce credem despre ce s-a intamplat?
Hmm.Cred ca e logic, daca v-ati sarutat.
Si plus de asta faza cu cimitirul!?
Ati fost in cimitir si v-ati sarutat?
Prima parte cu sarutul si asa.e ceva normal ca toti o sa avem parte de saruturi, dar faza cu cimitirul.
Sau este o intrebare pusa asa...din lipsa de ocupatie?
Mda ...
Ci dracu faci tu dupa ore copila? Mergi prin cimitire cu baietii? Mama ta stie? Stie ca te duci la baieti dupa ore? Ai?
De la scoala in bloc in bloc mancati pufuleti interesant.sa continuam din bloc ati ajuns in cimitir macabru:o pe banca in cimitir peste el tot in cimitir dar intr-un cavou [tu ai habar ce e ala un cavou? ] "sau casa din cimitir" ori te uiti prea mult la desene animate ori.
Ok. Nu-s eu cea mai romantica fiinta, dar totusi, in cimitir? :-s In alta ordine de idei ce sa credem despre ce? Acum ce ai vrea? Sa-ti pui toata viata pe TPU, ca mai apoi sa-ti spunem noi ce credem despre ea? Frate, bravo tie! Dar crezi ca pe noi chiar ne intereseaza?
beausingurlamasamea întreabă: