A zis ca iti zice doar "da" sau a zis doar da? Daca a zis doar da se poate sa fi avut treaba si doar ti-a raspuns cand a terminat, ceea ce inseamna ca probabil e inca virgin si tu ai inteles gresit totul.
Si tot daca ai ingresit totul s-ar putea sa-ti fi dat senzatia ca e mai rece, chiar daca el se purta ca si pana acum. Se poate de asemenea sa se fi simtit jignit de intrebare si de aia sa se poarte mai rece si sa se culce mai devreme ca sa vorbeasca mai putin cu tine
In schimb daca ti-a zis ca iti zice doar da, atunci intr-adevar se poate sa nu mai fie virgin si sa se simta putin jenat ca ti-a zis asta si asta ar explica de ce se poarta asa. Sau se poate ce ai zis u ca se mai gandeste inca la fosta
Sper ca te-a ajutat....si daca mai vrei pareri/lamuriri le poti cere
Nu pare sincer deloc cu tine. Gandeste-te daca intr-adevar e cine ai vrea tu sa fie si daca merita sa fii impreuna cu el.
Multa bafta!
La fel cum a zis si Sandbv, noi baietii ne simtim jigniti la aceasta intrebare mai ales cand raspunsul este unul afirmativ, crede-ma, si eu am fost la fel.
Bună.
Și ce ai rezolvat tu că l-ai întrebat acest lucru? Te-a încălzit cu ceva?
Pa, pa.
Imi cer scuze, am vrut sa scriu ca l-am intrebat daca pana acum a facut-o cu cineva iar el mi-a raspuns "iti spun doar da, nimic mai mult.tu?" si eu i-am raspuns "eu normal ca nu" si el a inceput sa faca glume ca daca am pofte si ca o sa cresc eu dar eu nu l-am luat cu glume si m-am purtat mai urat dupa care a inceput sa fie si el serios