Sărut mînuțele! Întradevăr cred că văzîndu l te au răscolit amintirile, si el a fost un fraier că te a părăsit pentru alta, si acum culmea te vrea inapoi, de ce? Daca prima dată desii te a avut si a bătut joc de tine cum a stiut el mai bine, nu ceda, nu te reîmpăca cu el, că daca te reîmpaci cu el, atunciel poate face din tine tot ceea ce vrea el, te are la degetul mic, dar nu îi permite, nu esti jucăria lui, cînd cu tine cînd cu ailaltă, tu ai demnitatea si onoarea ta, de ce te lasi călcată în picioare de el? Apropo, ce virstă ai tu? Dar el? Sănătate multă si gîndeste te foarte bine inainte de a accepta sa te reîmpaci cu el, că el te va părăsii cind i ti va fi tie lumea mai dragă.
Ceau Agnez ceea ce-ai facut tu ai facut foarte bine dupa punctul meu de vedere dar sa-ti spun si partea urata.,, Copii'' in ziua de azi, altfel n-am cum sa le spun percep totul gresit din pacate, adica cum ai spus tu el crede ca n-ai trecut peste dar din cate imi dau seama si te rog daca gresec sa ma corectezi., tu te-ai comporat normal si civiliat fata de el si nu ai fost salbatica, adica sa-l eviti etc. Dar din pacate,, copii'' n-am cum sa le zic altfel percep diferit ca vezi doamne inca mai ti la el prin faptul ca nu il eviti sau te porti frumos cu el. Dar iti zic ceva nu fi fraiera si nu te impaca cu el. Poate chiar tine la tine acuma, dar din cate ai zis probabil vrea sa te umilieasca si te rog eu nu fa acest lucru! Dar intrebarea mea este cum se poarta cu iubita lui? Adica este rece, ironic si sec cu ea doar cand esti tu prin preajma lui? Sau asa face tot timpul, daca ti-a zis careva? E posibil sa-si fi dat seama ca a gresit dar inca o data te sfatuiesc sa uiti de el. Fa iesiri cu fete, cauta-ti o activitate ceea iti place sau ce ti-ai propus Sper ca te-am ajutat! O zi buna :*
Si eu trec prin aceeasi situatie.Da, e naspa.Dar esti mai puternica decat dorintele lui trecatoare, si de aceea ar trebui sa ii arat asta. Cauta si tu un alt tip cu care sa iesi sau sa fiti impreuna si astfel o sa demonstrezi doua chestii: mai intai, ca ai trecut peste el si a doua, ca poti fi fericita in continuare fara el.De altfel tu stii ce vrei sa faci dar sa tii cont si de faptul ca nu o sa functioneze treaba daca il ierti, cel mai probabil ar fi ca dupa doua saptamani maxim, se comporta iar urat cu tine. Deci din treaba asta doar tu ai de suferit, nu el.
Sper ca te-am ajutat. Bafta!
mistiquer întreabă: