Uite eu sunt fata mie mi-ar place dar poate ea nu este pregatita ...eu te inteleg ca este baiat insa daca chiar te iubeste va accepta.Mult succes!
WOW! Asa fata numai in filme gasesti! Iar tu daca nu esti rabdator cu ea, o poti pierde. Daca ea nu e pregatita Nu insista! Poti s-o pregatesti doar facand-o si pe ea sa te doreasca mult, excitand-o... Daca o va face cu tine cand nu e pregatita(banuiesc ca-i virgina) s-ar putea sa nu se simta atat de bine si asta ii va marca toata viata sexuala, deci rabdare. Stiu ca e greu dar cand va fi pregatita si iti va spune ea asta si atunci va fi de neuitat atat tie cat si ei.
Faci cum vrei eu mi-am zis parerea!
No offense..prietena ta e o mare proasta. Si e si mai proasta ca isi incepe viata sexuala cu unul ca tine. Iar tu nu esti decat un baiat de o aroganta iesita din comun, care stie doar sa puna conditii si sa pretinda, dar fara sa ofere nimic.
Ah, da. Fetele, hă? Ok, să-mi dau cu părerea . Sunt fată şi mie mi-ar conveni asta. O să refuze SIGUR dacă este mama, tata sau mai ştiu eu cine acasă.Cel pţin aşa aş face eu. Cum să o convingi? O întrebi 'La mare sau la munte este mai romantic? Şi aici e la fel, nu contează decorul, ci sentimentele '. Ceva de genul, dar nu fi răutăcios. Poate nu ştiu, e mai timidă, dar te iubeşte. Şi dacă te iubeşte ar face-o oriunde şi orice numai ca să fi 'doar a ei ' şi ea ' doar a ta '. Ceva de genul. Sper că te-am ajutat. Şi a da. NU o lăsa să intre-n cameră până nu e gata prăjitura aia
Nu te supara dar eu iti dadeam papucii in secunda urmatoare cand incepeai sa pui conditii. Tu practic o santajezi, te folosesti de sentimentele ei (pentru ca e clar ca are din moment ce a venit 8 km pe jos prin ploaie pentru unu care i-a dat papucii dupa niste vorbe pe care le-a auzit) ca sa obtii sex de la ea. Esti doar un arogant care se gandeste doar la placerea lui si mai si pretinzi ca ai avea sentimente pentru ea...
Nu poti sa zici ca ai sentimente puternice fata de ea, sin moment ce tu i-ai dat papucii fara sa-ti greseasca cu nimic.A venit 8 km pe jos pentru tine, cred ca te-ai simtit la inaltime ca a facut asa ceva pentru tine, se vede ca ea are sentimente puternice fata de tine, iar tu profi de acest fapt.La inceput de obicei fetele sunt orbite de dragoste, dar fii linistit ca pe parcurs se mai dezgheata(nu toate) si s-ar putea schimba total, dandu-ti ce ai dat si tu:* sa nu uiti asta. Dupa ce a ajuns la tine ati urcat sus la tine, tucu'te, mancu'te dar sa stii ca nu totul se rezolva prin sex.