Ai procedat corect!
Mie mi se pare ca mai mult bun-simt nu se poate sa existe. adica ai fost gentleman. Daca ea e nesatula. la 17 ani... mnah. va mai intalniti voi.
Dar tu ai procedat bine! Feliciari!
Ai facut mai bine ca ai refuzat ca exista posibilitatea ca peste vreo 9 luni sa te trezesti tatic. In plus, o sa vina si "momentul ala" si o sa fie perfect .
Consider ca ai procedat corect.
Oricat de mare curiozitatea ta sexuala,ca neofit,ai avut puterea sa te abtii,simtind instinctiv ca vrei altceva.
E foarte bine, sunt semne ca acorzi impotanta cuvenita momentului si ai respect pentru persoana ta.
Continua asa, e bine.
Am impresia ca te numeri printre cei care vor face dragoste, nu sex, in viata lor.
Si e de mii de ori mai bine!
E perfect!
Pentru ca ai procedat corect si e cam rar printre tinerii din ziua de azi!
Ai procedat foarte bine! Daca nu aveai prezervativ la tine si in conditii ati fost ma gandesc ca puteai fi prinsi in orice moment. Penibil! Dar cat timp a fost petrecerea aia pute-ai cere de la un prieten un prezervativ si aveai timp destul. Nu cred ca te refuza si a doua oara, cand aveai prezervativ. Dar daca nu ti-a venit ideea pe moment, data viitoare sa stii!
Succes!
Faptul ca te repeti in afirmatia "nu am prezervativ" denota clar ca regreti amarnic. fratioare, dat in mama masii de treaba ti se ofera fata si tu nu, trece tineretea pe langa tine ai grija! si data viitoare cand mergi la o petrceere ia dracu un prezervativ cu tine. nu te supara pentru ca o sa iti zic, da te-ai facut de tot rasu in fata domnisoarei.
De obicei cand visam ceva cautam explicatia pe google nu pe TPU, funda te rog
KatiMe27 întreabă: