Eu cred ca a fost doar un gest frumos. Sotul meu a primit mesaje de la mai multe colege, dar mie mi s epare normal (si eu am primit mesaje de la colegi de ambe sexe). Eu te intreb sincer: tu la psiholog ai fost pentru gelozia asta?
Nu.clar nu.sunt doar colegi de servici.si mi se pare corect sa dea mesaj cu o urare de paste.stai linistita:*
Francesa...toti primim mesaje de Paste, Craciun asta nu inseamna ca au o relatie.Gandeste matur.
Off fi sigura ca nu este ceva intre ei. i-a trimis doar un mesaj simplu si tata a primit si telefoane de la foste colege cu care s-a inteles bine si au vorbit impreuna cu mama incearca sa il intrebi ca ce ai estea ea daca spune ca e doar o amica este ok cati ani ai daca nu te super
pa pa :p
De la un simplu mesaj nu ar trebui sa ajungi la o asemenea concluzie. Nu lua raspunsurile noastre ca un raspuns afirmativ sau negativ la intrebarea ta, e sotul tau si el iti poate spune mai bine in ce relatii se afla el cu aceasta fata.
Draga Francesa, pentru. o chestie minora ca aceasta nu este cazul sa crezi asa ceva! Prietenul meu primeste la orice sarbatoare mare, cate un mesaj-doua de la foste colege-prietene! Pt.asta trebuie sa ma supar?
Eu nu cred adica orce e posibil. dar tu fi precauta nu-i arata lui nimic sau nu-i zice nimic investigeaza tu totul, ca daca e sa fie ceva intre ei si tu i spui lui ce e cu sms-ul ala. sa nu fie el mai precaut.asa fa totul in liniste.bine sau poate sa nu fie nimic sa fie doar o simpla urare de paste...
Nu este nimic intre ei daca ii trimite un mesaj "Paste fericit...etc" fi sigura de asta stai linistita si nu te mai agita cand o sa-i trmita un mesaj de dragoste, atunci crizeaza.pa pa
Si tata primeste mesaje de la colege de servici' da nu cred ca e un motiv de ingrijorare... iar daca tu crezi ca este atunci eu zis sa mergi la tipa respectiva si s-o intrebi direct:p
beausingurlamasamea întreabă: