Eu cred ca asa a fost sa fie ca asa a fost sa fie scris "destinul"dar niciodata nu se poate intampla poate poti ajunge sa fi cu el sau doar peste cativa ani sa privesti in urma si sa nu iti vina sa crezi cat timp ai pierdut gandindu-te la el.Lasa-te in voia lui Dumnezeu stie el de ce permite unele lucruri si de ce nu "Tot raul e urmat si de un bine ". Capul sus:*
Nea, timpul nu rezolvă nimic. Dacă ai noroc, ți se schimbă situația, lăsând în urmă trecutul, dar practic, timpul nu rezolvă nimic, e doar o constanță de care te ți legat.
Să știi că m-am gândit odată să-mi fac un blog, dar despre arhitectură și chestii. Dar am renunțat la idee.
Ma bucur ca ai folosit termenul "copil". E cu 6 luni mai mare, iar afirmatia "fetele se maturizeaza mai repede" e adevarata . Multumesc pentru spirijinul tau, nu e prima data si apreciez mult asta. Chiar m-ai facut sa-mi dau seama dr cateva chestii in legatura cu "problema" mea. M-am gandit si la un eventual blog, dar nu sunt prea sigura ca stiu ce as putea scrie la el.
P.s : mi-a placut partea cu "ador cum vorbesti" :3