Cui?
Relatiei dacă el te va refuza cînd îi vei spune, sentimentele.
Eu sa-l invit pe el? nici gand
Inseamna ca ai un orgoliu prostesc si ca nu iti place suficient de mult.o sa il invite alta care stie ce vrea.
De ce sa am un orgoliu prostesc?! daca ma place si el o sa ma invite el nu crezi?
Si tu de ce nu o faci? asa si afli daca te place decat sa te intrebi toata ziua asta nu? actioneaza si tu. poate el e mai timid.nu e nimic rau sa faci asta.
Poate nu ma place si o sa fiu refuzata ( ar fi prima data in viata mea si cred ca nu o sa-mi revin prea repede :o! )
Wow ce trauma mai alinutza, un refuz e un raspuns si te calmezi.te va macina mai putin decat acum
Dar eu sunt calmaa.
Iubeste,traieste clipele cele frumoase dupa ce se termina totul, ii urasti pe toti, atunci sa imi dai pm "ai dreptate maestre".
Adica?
Cand o sa ai o relatie si o sa te desparti, vei avea de suferit (emotional), unii reusesc sa treaca iar altii nu. unii prefer sa ramana de "Gheata" tot restul vietii. dupa entuziasmul tau poate ca vei ajunge la fel. (parerea mea )
Cum voi ajunge?! si ce are entuziasmul meu?
Nu am cum sa ma si indragostesc de el :o
De ce nu ai cum? E ceva interzis?
Nu e interzis, dar am 14 ani nu vreau sa ma indragostesc
Dar tu crezi ca e pe vrute? Pai daca il vrei si iti bate inima tare cand il vezi, esti indragostita. De ce refuzi acest lucru? Du-te si stai de vorba cu el si vezi ce zice. Poate si el simte acelasi lucru pentru tine.
anonim_4396 întreabă:
Swae întreabă: