| Simanonima a întrebat:

Îmi este frica sa fac sex anal dar și îmi doresc acest lucru, ce sa fac?

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Întâi învață teoretic cum se face.
Apoi încrci cu un dildo.
Abia după asta cuun partener. Asta dacă o să mai vrei...

| dullcat a răspuns:

Amani distractia pana cand nu iti mai este frica si te informezi foarte bine despre ce presupune toata treaba.

| Emilian65 a răspuns:

Inlatura ideea se a face sex anal. Acesta nu este recomandat, nu estetic si nici igienic.

| Miruna333 a răspuns:

O faci, cu frica, cu teama. Esti curioasa, incerci. Citeste despre cum sa te pregateti online si la ce sa te astepti.

Răspuns utilizator avertizat
| MarianWLF a răspuns:

In primul rand sa fiti foarte curati amandoi, si in al 2 lea rand in cazul sexului anal aveti nevoie de un lubrifiant, ajuta mult, si desigur comunicare, poti incerca, poate intra usor, tu te poti oprii daca te doare, nu va grabeste nimeni, luati-va cat timp aveti nevoie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Decizii decizii.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Unele femei au un orgasm mai intens prin penetrare anala si bineinteles si placere mai mare asa ca idee, daca iti face placere atunci sigur o sa mai vrei asta dar trebuie sa te speli bine inainte (clisma) succes!?

| ALlex12727272 a răspuns:

Trebuie să fiți foarte curați înainte de a face asta și să vă cumpărați un lubrifiant pentru a aluneca ușor.

| mayamia08 a răspuns:

Eu am 22 aproape si fac de când aveam 16 ani! Recunosc nu știam cum e treaba cu lubrifierea anală si acum in momentul de fata nu prea am nevoie ca sunt dilatata puțin! Ce pot spune e sa o faceți încet si cu grija si sa lubrifiezi zona după ce te obișnuiești nu mai ai treaba! Eu am aproape 7 ani de când fac si îmi place de câte ori am relații intime finalizarea e acolo!

| darrio2007 a răspuns (pentru mayamia08):

Numai sa ai grija cand te strici la stomac. Posibil ca supapa sa fie decalibrata.

Întrebări similare