| VrRos05 a întrebat:

Îmi iau block fără motiv, doar răspunzând la un story la o fată și ii spun că e frumoasă.
Pe femei trebuie sa le înjuri ca să vorbească cu tine?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aia e, nu i-a placut de fata ta. Sau poate nu vrea comentarii de la straini de pe net.

Răspuns utilizator avertizat
| FindMyName a răspuns:

Ești culmea culmelor...de nu ai f***t site-ul asta cu întrebări stupide!

| Gg8 a răspuns:

Pari doar un ciudat, din moment ce nici măcar nu o cunoști, crede-mă, la nivel subconștiinței lor, femeile doar te cred disperat, ca ai fi in stare sa spui orice doar ca sa primești alinare la pofte, din moment ce procedezi așa

| Gg8 a răspuns:

Dacă te cunoaște,nu este interesată pe scurt, si ea crede că se intelege de la sine,de asta nu are să îți zică in față, doar arăți prost dacă continui sa o complimentezi în continuare, din nou arăți ca un disperat, lor nu le place asta, doar uită ca există, oricum nu te ai fi simțit bine cu ea chiar dacă ipotetic ati fi fost împreună, crede-mă

| pufulescu0o a răspuns (pentru Violleta2022):

Ho doamnă! Mai franeaza-te ca faci infarct!

| dullcat a răspuns:

Nu, nu trebuie sa le injuri.Dar daca le scrii celor care primesc zilnic zeci de mesaje, e de asteptat sa se intample asa.

| Giulia911 a răspuns:

Da,trebuie s.o înjuri. Spune-i vreo doua de mămică ei, de tăticul ei și vezi tu de mai cine.

| haileewatson a răspuns:

Sigur ai zis tu ceva nesimtit. Arata-ne conversatiawinking

| Ka0ru a răspuns:

E al naibii de ciudat sa iti vezi de treaba si sa primesti ca femeie un mesaj random de la un necunoscut. E ca pe strada cand fluiera libidinosii dupa fete. Chiar ma intreb, cu mentalitatea asta ce femei vrei sa se uite la tine?