anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi iubesc prietena mult dar in ultimul timp ma sufoca, de exemplu, am facut revelionul 4 cupluri, la 12 am ciocnit afara, ne-am sarutat cum e frumos, dar in loc sa admiram artificile care le vezi 5 minute odata pe an, imi tot tragea capul sa ma sarute incontinu, saruturi lungi interminabile, am pierut jumate din spectacol, si s-a suparat cand i-am spus, cateodata ma joc pe telefon si stie ca 5 minute trebuie sa fiu atent acolo, nu ii pasa ma tot saruta, acum cateva minute am fugit din pat efectiv, incontinu vrea "mozoale" scuzati expresia, ma tot trage spre ea mai are putin si mi se urca in cap, o iubesc stam impreuna, dar ma oboseste, si se supara cand incerc sa stau de vorba cu ea despre asta, are pretentia din 12 ore pe zi, 6-7 sa le stam bot in bot, pai exagereaza e prea mult.

11 răspunsuri:
| JustStitch a răspuns:

Vezi sa nu o pierzi daca nu o asculti, ai grijă.

| mgtow a răspuns:

E misto stilul ei dar trebuie sa fie intelegatoare in privinta asta. Noaptea e timp suficient pentru toate

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu ți convine, pedepseste-o.
Pune-o sa ți facă un oral vreo 2 ore până îi amorțește gura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parcă n-ai văzut artificii în viața ta.

| Sofer a răspuns:

In locul tau eram fericit sa am asa iubita. Cat mai multe mozoale bro.

| Edyy5555 a răspuns:

Sufocanta...explica-i ca te simti sufocat de comportamentul ei si sa o ia mai usor.

| mgtow a răspuns (pentru Sofer):

Chiar ca, e misto sa ai pe una care te tavaleste toata ziua nu gluma

| PuținConteazăNumele a răspuns:

Doamneeeee. de ce nu găsesc și eu așa fataaaaaa

| Emma30555 a răspuns:

Întradevar te cam sufoca, pur și simplu poți sa impui niște limite, nu e confortabil pentru tine și nu trebuie sa accepti doar fiindcă ea se supăra, fiecare e cu firea lui, și cu nevoile lui, ii explici și ei ca nu înseamnă că nu o iubești doar ca nu ești genul sa stea 24 din 24 bot în bot, cel mai bine e sa fiți echilibrați

| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca fiecare aveti preferinte diferite, tu cu joaca pe telefon, ea cu pupatul.
De ce nu va cautati parteneri care sa va placa si cu care sa fiti compatibili? Asta nu-mi pare a fii iubire, mai ales cand abia astepti sa scapi de ea, ca te oboseste.