anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi lipsește mult afecțiunea unei fete.
Nu pot să îmi fac relație și ajung să mă masturbez zilnic sau maxim la 3 zile.
Nu știu ce sa fac cum sa rezolv. Când am avut relație nu o făceam așa des

11 răspunsuri:
| anonim3247 a răspuns:

Și dacă ai prietenă tot la fel faci sex cu ea zilnic.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim3247 a răspuns (pentru Gabdag):

E foarte bine cum faci și așa organismul o să meargă ca un ceas până te însori și o să faci sex zilnic cu nevasta mulți ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Nu cred că e prea okay să puneți poze pe internet cu soția dvs...

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce varsta ai? Eu tind sa cred ca nu ai depus destul efort pentru a cunoaste pe cineva. Ai incercat sa-ti faci noi prieteni si sa schimbi putin cercurile in care te invarti? De acolo vin multe oportunitati pentru a gasi un partener.

| Adina5 a răspuns:

Era o zi obișnuită pentru Alex, un tânăr plin de energie și pasiune pentru viață. Cu toate acestea, exista o problemă care îl macina de ceva timp. Îi lipsea afecțiunea unei fete și se simțea singur și frustrat. Nu reușea să își facă o relație de durată și ajunsese să se masturbeze zilnic sau la cel mult 3 zile.

Într-o zi, Alex a primit o invitație la o petrecere organizată de un prieten de-al său. Era entuziasmat de ideea de a întâlni oameni noi și de a petrece o noapte distractivă. A ajuns la petrecere și a început să socializeze cu oamenii din jurul său. În scurt timp, a cunoscut o fată frumoasă și simpatică pe nume Ana.

Alex a simțit o scânteie între el și Ana și a început să se simtă din nou în viață. A petrecut toată noaptea cu ea, vorbind și râzând și simțindu-se din ce în ce mai atras de ea. Cu toate acestea, la sfârșitul petrecerii, Ana a plecat fără să îi lase numărul ei de telefon.

Alex era dezamăgit și simțea că a pierdut o oportunitate. Dar nu s-a dat bătut. A început să o caute pe Ana peste tot, pe Facebook, pe Instagram și a început să întrebe în cercul lor de prieteni comuni. După câteva zile de căutare, Alex a primit un mesaj de la Ana.

În mesaj, Ana i-a spus că a fost impresionată de el și că și ea simțise o conexiune specială între ei. Au început să se întâlnească regulat și să își petreacă timpul împreună. Alex a simțit că în sfârșit își găsise jumătatea.

Dar lucrurile nu erau atât de simple pe cât păreau. Într-o seară, Ana a venit la el acasă și i-a propus să facă dragoste. Alex a fost surprins și încântat, dar în același timp, a început să simtă o teamă inexplicabilă. Erau în mijlocul actului sexual, iar Alex a început să se gândească dacă era suficient de bun pentru ea. În același timp, a început să audă zgomote ciudate din alte camere ale casei sale.

S-a oprit din actul sexual și a început să cerceteze casa pentru a vedea ce se întâmplă. În cele din urmă, a descoperit că în casa lui intraseră hoți.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce o faci? Pentru plăcere? Dar afecțiunea unei fete la ce ți-ar servi? Ai ceva de făcut în viață înafară să ți-o freci?

Răspuns utilizator avertizat
| RIGeorge a răspuns:

Esti in etapa de single boy, adica aproape te-ai obisnuit asa si iti este greu acum sa mai interactionezi cu fete noi sau se la aborbezi numai esti sigur pe tine si asta se datoreaza faptului ca esti inchis si te simti mult mai confortabil asa, incet incet eu zic sa iesi mai des afara cu prietenii sau sa-ti faci noi prieteni sa-ti faci niste planuri dar sa si le aplici, nu sa zici ca fac asa apoi dai inapoi, frica asta am avut-o toti, sau o capatam dar trebuie sparta la un moment, trebuie sa ai rabdare cu tine si mai multa incredere, sau poti astepta sa vina si de la sine si atunci trebuie sa profiti de ea daca dai cu piciorul la orice ocazie te inchizi si mai mult in tine. Gandeste mai pozitiv, vorbeste cu tine fi mai increzator.
Bafta

| Emilian65 a răspuns:

Cauta o fata cu, care sa ai o relatie stabila. În acest fel nu te vei mai masturba zilnic.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O laba la vremea ei face cat 100 femei