anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de 1 fata cred.In trecut vb aproape non-stop cu ea, i'am zis ca o plac si dupa nu am mai vorbit vreo 2 saptamani?straight face. Acum din nou intru in contact cu ea (sta in clasa vis-a-vis de mine la scoala si vine in clasa la noi cam in fiecare zi), si ea in unele momente ma evitastraight face, sau doar imi face doar cu mana, tinand cont ca in trecut de fiecare data cand ne vedeam ne imbratisam. Acum a inceut sa vb mult cu fratele meu mult, la fel cum vorbea cu mine
Mentionez ca fratele meu e cu un an si jumatate mai mare decat mine
Vre'un sfat, ceva? As aprecia si dau funda.

3 răspunsuri:
| marynaedw a răspuns:

De ce ati incetat sa vorbiti? Poate ea vroia doar o relatie de prietenie, dar daca si ea te place si comunicarea a fost intrerupta(nu ai specificat motivul)--sau dupa ce i-ai zis ca o placi ai mai sunat-o?(care a fost raspunsul ei?)--deci daca te place tot ce-i posibil sa te faca gelos vorbind cu fratele tau. Nu l-ai intrebat in ce consta conversatia lor?

| Debiiii a răspuns:

Sincer chiar nu am de unde să ştiu ce e în mintea sau sufletul fetei.
Dar cel mai probabil e confuză.
Mai aşteaptă puţin, timpul îşi va spune cuvântul.
Vezi dacă situaţia ei de amiciţie cu fratele tău se intensifică sau nu
Îţi urez multă baftă! O seară plăcută în continuare şi sărbători fericite! happy

| Reic a răspuns (pentru marynaedw):

Nu am mai vorbit fiindca de fiecare data cand ma vedea ma ignora, nu mai vb prins SMS. Nu, nu l'am intrebat. Vb despre acelasi lucru cu care vb si cu mine...
Cand o sunam, nu raspundea.
Doar cand suntem in public mai vb cu mine, in rest, degeaba.