Intodeauna indiferenta atrage barbatulfi glumeata cu prietenii, fii de gasca.iesi in evidenta datorita glumelor dar si a subiectelor de discutie, comportate feminin dar si asa de gasca, iar atunci el va vedea ca fostul tau e doar un frustrat care spune tampenii, iar daca nu observa inseamna ca e greu de cap si tu meriti mai mult
Pentru a sti ce parere are el despre tine trebuie mai intii sa stii cum a reactionat la zvonurile Fostului tau. Poate pur si simplu le-a ignorat, Te cunoaste cred eu destul de bine si nu cred ca le-a luat chiar asa in serios... Vorbeste cu el mai departe poate va iesi ceva, nu iti va ruina viata fostul asta al tau INVIDIOS
Draga mea, la varsta asta cel parasit simte nevoia de a face cumva rau celui care l-a abandonat. Iar daca urmatorul prieten ia in seama rautatile astea, nu da dovada de incredere.Cu cat te vei arata mai dornica de a-i atrage atentia, daca nu te place, cu atat mai mult te va ignora.Ba chiar s-ar putea lauda cu asta si-ti poate creea un renume dezagreabil, care va fi,, umbra,, ta mult timp.Gandeste-te la asta.Pa!
Multumesc pentru sfat. il voi lua in considerare
Mutubal întreabă: