| DraPraaHaarp a întrebat:

Imi place de el, e frumos, e ravnit de toate fetele, am vorbit cu el mai demult, dar a aflat niste vorbes despre mine de la fostul meu prieten, neadevarate, ca nu stiu sa ma comport si etc... ne-am mai intalnit din cand in cand... oare ce pot face sa vorbesc din nou cu el? parca nu pot sa i spun un simplu "buna cf?" ..nu stiu ce e cu mine. voi ce ma sfatuiti? ce sa fac? cum sa fac?

va rog fara jignirihappy

4 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Draga mea, la varsta asta cel parasit simte nevoia de a face cumva rau celui care l-a abandonat. Iar daca urmatorul prieten ia in seama rautatile astea, nu da dovada de incredere.Cu cat te vei arata mai dornica de a-i atrage atentia, daca nu te place, cu atat mai mult te va ignora.Ba chiar s-ar putea lauda cu asta si-ti poate creea un renume dezagreabil, care va fi,, umbra,, ta mult timp.Gandeste-te la asta.Pa!

| DraPraaHaarp explică (pentru Danut_Popa_1961):

Multumesc pentru sfat. il voi lua in considerare

| sylar2007 a răspuns:

Intodeauna indiferenta atrage barbatulhappyfi glumeata cu prietenii, fii de gasca.iesi in evidenta datorita glumelor dar si a subiectelor de discutie, comportate feminin dar si asa de gasca, iar atunci el va vedea ca fostul tau e doar un frustrat care spune tampenii, iar daca nu observa inseamna ca e greu de cap si tu meriti mai mult

| Annim a răspuns:

Pentru a sti ce parere are el despre tine trebuie mai intii sa stii cum a reactionat la zvonurile Fostului tau. Poate pur si simplu le-a ignorat, Te cunoaste cred eu destul de bine si nu cred ca le-a luat chiar asa in serios... Vorbeste cu el mai departe poate va iesi ceva, nu iti va ruina viata fostul asta al tau INVIDIOS