Aș*. Amice, nu ai cu ce sa te faci de rusine. Cum a spus si neutrino, cand mai prinzi tu ocazii de genul? Cu fata dirigintei. Ia si combin-o daca iti place de ea, nu te retine doar pentru ca ma-sa ii profa ta.
Scoate-o în oraș ce mai aștepți. Da normal să fii cu ea ce contează că e fiica lui x sau lui y!
Nu e nimic grav, stii tu, doamna diriginta e si ea om, nu musca . Daca iti place de ea, respecta procedura, soldat! Vorbesti cu ea mai frumos (asa cum merita), ii faci complimente, o inviti la un suc si o prajitura, o intrebi printre altele daca ar vrea sa fie cu tine, o tii de mana, poate daca stai foarte aproape de ea si vezi ca se inroseste toata sau inghite in sec, o saruti. Si apoi mergi tot inainte.
Planul se adreseaza cuiva care are pana la 14-15 ani sau daca fata e timida. Daca nu te incadrezi, te descurci tu.
Mare chestie, bagate pe ea. Rusine? Cuvantul asta nu ar trebui sa il cunoasca lumea(dar neexagerat). Deoarece ce iti pasa tie ce zice lumea, e viata ta faci ce vrei cu ea.
Doamne doamne.e simplu daca si ea te place...ii spunetii mamei ei uitati care e situatia si iti garantez ca va intelege (ai putea sa ii iei un buchet de flori)...pana la urma si ea e tot om
Nu recomand o relatie in secret deoarece cred ca e mai bine sa stie si parintii dar depinde cati ani ai...
Daca amandoi va placeti, si amandoi vreti sa fiti impreuna, nu mai ezitati iar puteti fi impreuna fara sa stie parintii, si restul si si daca ar sti, e ceva normal o relatie intre doi oameni.
Nu iti fie frica, daca o placi si ea te place ar trebui sa fiti impreuna. Bafta! :*
Eu sunt fata si imi place foarte mult sa fiu curtata crd ca daca si ea te place sa ii spui nu ai cu ce sa te faci de rusine...
andreea2201 întreabă: