Eu cred ca cel mai bine ar fi sa renunti la ceea ce simti pentru iubita prietenului tau, pentru ca un prieten e foarte greu de gasit in timp ce o iubita o gasesti oriunde.In plus gandeste-te ca o relatie cu ea are mai multe dezavantaje decat avantaje.O sa iti pierzi prietenul si e posibil ca la un moment dat sa va despartiti si atunci o sa regreti alegerea facuta.Bafta :*
Ori incerci sa te imprientenesti cu ea si astepti sa se desparta de el. Daca vrei sa nu mai ai nici o legatrua cu prietenul tau poti sa ii furi iubita dar iti garanetez ca nu o sa iti comvina sa stai langa asemenea fata.
Sau fa-ti o alta prietena chiar daca nu iti place prea mult de ea sau spune-i prietenului tau sau acestei fete de care iti place sa iti faca cunostinta cu o alta fata cu care sa ai o relatie.
Stiu ca unele lucruri de aici s-ar putea sa sune mai nasol
Sunt pusa in aceeasi situatie adica, prietenul prietenului meu ma place si adevaru ` e ca si eu il plac da nu ma pot desparti de el chiar daca prietenul prietenului meu incearca asta. Asa ca renunta, poate odata si`odata tot se va combina si cu tine, si eu cu... =p~
Serios... pentru o simpla fata ai renunta la cel mai bun prieten? e doar o fata, oti gasi alta oriunde, dar un rieten adevarat rar gasesti, deci eu ti-as spune sa te gandesti la altceva in afara de fata si sa ramaneti cei mai buni prieteni u si prietenul tau, o fata nu poate interveni intre voi; ai lasa o fata sa va strice prietenia?
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: