La ce-ti trebuie o pitipoanca fara creier?
Fiindca femeia asta de care iti place se dovedeste ca nu prea are creier, daca unica este placere este sa accepte sex cu necunsocuti sis a alerge dupa ei.
Crede-ma ca nu ai nevoie de asa femeie in viata ta, fiindca asta nu va fi niciodata fidela vreunui barbat, odata ce este duce dupa unul si altul care-i face ochi dulci.
Uneori stau si ma intreb de ce naiba va plangeti de singuratate sau de lipsa norocului, cand alergati taman dupa niste cine nu trebuie, curvulite si gunoaie de care nu aveti nevoie in viata voastra, dar va incapatanati sa le placeti pe alea, nu fetele cuminti.
De ce ar fi neaparat vorba ca e usuratica o femeie care isi doreste macar o data in viata o aventura? Se precizeaza clar in postare ca nu prea are experienta cu barbatii, deci presupun ca nu sarea de la unul la altul. I-a picat cu tronc un barbat si spera la o relatie cu el, fiind insa constienta ca probabil nu va fi o relatie acolo
Fiecare are dreptul la propria opinie/ parere, iar daca tu nu-mi intelegi raspunsul esti libera sa treci la alta intrebare, si sa-i raspunzi userului care a pus intrebarea.
,,Ea nu ma place si recent a inceput sa vorbeasca cu un tip pe net.''
Respecta-i decizia si retrage-te in mod elegant.E femeie matura si trebuie sa-si asume ce face.Nu esti tatal ei, asadar chill.Mai exista femei pe lume si tu pari un tip grozav, deci nu mai sta sa o asculti cum iti povesteste de parca esti bff-ul ei.Fiindca nu esti.Vei gasi pe cineva potrivit pentru tine, ai incredere.Bafta?
Exact ce ziceam mai devreme la o alta intrebare, ele ii aleg si dupa tot ele se vaita ca sunt barbatii naspa .
Las-o in pace, ca vine ala o arde de cateva ori si dupa o lasa cu ochii in soare nu ii mai raspunde. Tu din cate inteleg esti barbat serios, vezi-ti de servici si de viata in continuare si lasa-le sa viseze la cai verzi pe pereti.
I-ati frate un caine daca simti nevoia de afectiune, vorbesc serios, iti ocupa si timpul ca iesi cu el si te plimbi, o sa vezi ce cotitura frumoasa ia viata cand ai un sufletel care te iubeste.
Poate nu vine, ca e prea mare efortul sau nu stiu. Inca sper ca nu o place. Dar atunci nu stiu de ce i-a cerut datele de contact si de ce ii reactioneaza la poze (oricum toate sunt puse pentru el). Eu ma intreb daca tipul ala a observat ca e topita dupa el. Nu ii scrie des. De 2 ori i-a scris in 10 zile, dar ii da like-uri la orice. El nu scrie din initativa proprie, dar daca ea se baga in seama, replica lui de fel e flirty sau pe acolo, dar ea nu pare ca se prinde
Las-o in pace sa vadă cum e cu tipul daca așa vrea, e viata ei, dacă tu nu ai nici măcar curajul sa ii spui ca esti îndrăgostit de ea. In caz de o dezamăgește tipul poți interveni tu sa o consolezi, sa o tratezi ca pe o prințesă, poate așa realizează ce baiat bun esti si îți da si tie o șansă
Pai ala nu e atat de incantat de ea, adica nu prea o baga in seama. Dar poate pentru ca nu sunt in acelasi oras, ca pare totusi cumva interesat de ea
Ea azi dacă în orașul tău se punea într-o mașină și lângă ea era ăla de 35 de ani - mâine făceau sex.
Daca o voia si el, nu?
Am dat exemplul ăla ca să înțelegi cât de rapid fac sex femeile cu bărbații pe care îi plac.
Depinde cum arată ea și dacă este frumoasă ca el, înaltă și suplă vrea și el.
Mai e și varianta ca ea să nu fie femeia frumoasă cum o vede el în poză.