| trustMar a întrebat:

Imi place de o colega de la munca. Amandoi avem 25 de ani. Ea nu ma place si recent a inceput sa vorbeasca cu un tip pe net. In pauza de masa intreba pe toate fetele din jur daca oare el o place, daca vine sa o vada, daca e suficient de frumoasa poza pe care a pus-o. Tipul are 35 de ani. L-a cautat pe toate retelele de socializare, e topita dupa el. Noi suntem la 300 de km de capitala, el e din Bucuresti. Flirteaza cu ea daca ii scrie ea, uneori ii mai trimite reactii la povesti, din alea cu inimioare sau ii da like-uri la poze si cand vorbeste cu ea de fel pune emoticonul ala ce face cu ochiul. Tipul asta a fost destul de direct cu ea ca vrea doar sex si pacat ca e departe, si cand flirteaza cu ea e din nou destul de direct in chestia asta.
Nu au ramas ca se vad undeva, ci doar ca ii scrie sa se vada cand are el drum la Brasov (el i-a cerut numarul de tel, nu i l-a dat ea din initiativa ei). Omul I-a sugerat sa mearga ea la Bucuresti intr-o zi, dar ei ii e parca rusine.
Eu nu prea ma bag, ca nu vreau sa fiu Mirel, ca e tot la moda. Imi place, dar respect faptul ca poate ii plac barbatii mai maturi, mai la costum, mai, mai...
I-am zis totusi ca omul vrea doar sex si nici nu i-a ascuns asta, iar ea e o fata frumoasa, dar nu aventuriera. Probabil si de aia e asa incantata, ca nu are multa experienta cu barbatii. Ea zice ca toti vor sex la inceput, dar multi raman apoi in relatie.
Nu am nicio sansa la ea si incerc sa cunosc alte fete, ies in oras, fac voluntariat, sala, dar ma doare sa o aud non stop vorbind de el. Si ma gandesc intruna cat voi suferi cand si daca vine ala sa se vada cu ea si poate pe bune vor fi cuplu. Imi si imaginez scenarii si imi fac rau.
Nu stiu daca vine, ca e total indiferent la ea, el nu o cauta, nu ii scrie din initiativa proprie. Adica flirteaza, i-a propus sa vina la Bucuresti, a zis ca poate vine la Brasov, i-a spus ca e frumoasa, ca e sexi (ne-a aratat mesajele tuturor), dar tipul e pasiv si foarte arogant, chiar si cu ea. Cum sa trec peste asta si mai ales sa fac fata daca vor fi impreuna? E frumoasa foc si feminina si draguta cu toata lumea, dar acum parca e innebunita.

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu ai nici o șansă cu ea.

| trustMar explică (pentru anonim_4396):

Pai ala nu e atat de incantat de ea, adica nu prea o baga in seama. Dar poate pentru ca nu sunt in acelasi oras, ca pare totusi cumva interesat de ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru trustMar):

Ea azi dacă în orașul tău se punea într-o mașină și lângă ea era ăla de 35 de ani - mâine făceau sex.

| trustMar explică (pentru anonim_4396):

Daca o voia si el, nu?

anonim_4396

Am dat exemplul ăla ca să înțelegi cât de rapid fac sex femeile cu bărbații pe care îi plac.

anonim_4396

Depinde cum arată ea și dacă este frumoasă ca el, înaltă și suplă vrea și el.

anonim_4396

Mai e și varianta ca ea să nu fie femeia frumoasă cum o vede el în poză.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai dacă vine ea la București se întâlnește cu ea, nu va merge ăla la Brașov pentru ea.

| Violleta2022 a răspuns:

La ce-ti trebuie o pitipoanca fara creier?
Fiindca femeia asta de care iti place se dovedeste ca nu prea are creier, daca unica este placere este sa accepte sex cu necunsocuti sis a alerge dupa ei.
Crede-ma ca nu ai nevoie de asa femeie in viata ta, fiindca asta nu va fi niciodata fidela vreunui barbat, odata ce este duce dupa unul si altul care-i face ochi dulci.

Uneori stau si ma intreb de ce naiba va plangeti de singuratate sau de lipsa norocului, cand alergati taman dupa niste cine nu trebuie, curvulite si gunoaie de care nu aveti nevoie in viata voastra, dar va incapatanati sa le placeti pe alea, nu fetele cuminti.

| TimberWolf a răspuns:

Exact ce ziceam mai devreme la o alta intrebare, ele ii aleg si dupa tot ele se vaita ca sunt barbatii naspa laughing.
Las-o in pace, ca vine ala o arde de cateva ori si dupa o lasa cu ochii in soare nu ii mai raspunde. Tu din cate inteleg esti barbat serios, vezi-ti de servici si de viata in continuare si lasa-le sa viseze la cai verzi pe pereti.
I-ati frate un caine daca simti nevoia de afectiune, vorbesc serios, iti ocupa si timpul ca iesi cu el si te plimbi, o sa vezi ce cotitura frumoasa ia viata cand ai un sufletel care te iubeste. big grin

| Madaxo97 a răspuns:

Las-o in pace sa vadă cum e cu tipul daca așa vrea, e viata ei, dacă tu nu ai nici măcar curajul sa ii spui ca esti îndrăgostit de ea. In caz de o dezamăgește tipul poți interveni tu sa o consolezi, sa o tratezi ca pe o prințesă, poate așa realizează ce baiat bun esti si îți da si tie o șansă

| Elizae2 a răspuns (pentru Violleta2022):

De ce ar fi neaparat vorba ca e usuratica o femeie care isi doreste macar o data in viata o aventura? Se precizeaza clar in postare ca nu prea are experienta cu barbatii, deci presupun ca nu sarea de la unul la altul. I-a picat cu tronc un barbat si spera la o relatie cu el, fiind insa constienta ca probabil nu va fi o relatie acolo

| trustMar explică (pentru TimberWolf):

Poate nu vine, ca e prea mare efortul sau nu stiu. Inca sper ca nu o place. Dar atunci nu stiu de ce i-a cerut datele de contact si de ce ii reactioneaza la poze (oricum toate sunt puse pentru el). Eu ma intreb daca tipul ala a observat ca e topita dupa el. Nu ii scrie des. De 2 ori i-a scris in 10 zile, dar ii da like-uri la orice. El nu scrie din initativa proprie, dar daca ea se baga in seama, replica lui de fel e flirty sau pe acolo, dar ea nu pare ca se prinde

| dullcat a răspuns:

,,Ea nu ma place si recent a inceput sa vorbeasca cu un tip pe net.''

Respecta-i decizia si retrage-te in mod elegant.E femeie matura si trebuie sa-si asume ce face.Nu esti tatal ei, asadar chill.Mai exista femei pe lume si tu pari un tip grozav, deci nu mai sta sa o asculti cum iti povesteste de parca esti bff-ul ei.Fiindca nu esti.Vei gasi pe cineva potrivit pentru tine, ai incredere.Bafta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Elizae2):

Fiecare are dreptul la propria opinie/ parere, iar daca tu nu-mi intelegi raspunsul esti libera sa treci la alta intrebare, si sa-i raspunzi userului care a pus intrebarea.