Comunica cit mai mult cu ea.Da-i de inteles ca o placi! Vezi reactia ei si daca te satisface reactia actioneaza! La inceput fa-i cit mai multe complimente apoi spune-i ca o placi la nebunie)
Multumesc pentru raspus dar crezi ca o sa ma placa. Prietenul meu ce mai bun spune ca si ei ai place de mine dar nu stiu ce sa cred
Poate ar trebui să încerci să-i comunici să ştie de sentimentele tale pentru ea. De ce te ascunzi? Îţi este frică că te-ar respinge? Dacă este deşteaptă, sigur va face o alegere corectă, şi nu cred că te va lăsa. Doar încearcă, bag-o în seamă şi intră în discuţii cu ea prin amărâtul de,, Bună, ce faci?!''.
Ia=>ea
sant=>sunt
lipseste virgula;
Spune-i ce simti. In cel mai rau caz vei descoperi ca e proasta si nu va iesi nimic.
In cel mai bun caz, vei descoperi ca amandoi sunteti la fel, adica inculti, veti trai fericiti pana la adanci batraneti si din pacate va veti inmulti si vom avea in statistici si mai multi retarzi mici.
-Frate imi tremura mana rau de tot.
1. nu mai face prostii cu mana in timp ce scrii;
2. Parkinson-ul trebuie declarat la medic.
-Da la laba ma gandeam eu in acel moment.
Nu nu nu, o placi nu o iubesti, iar cu emotiile ce sa zic incerca sa vb cu ea cand sunteti singuri.
Ba te cotrazic peietene o iubesc nu o plac
Esti timid. Asa am fost si eu. Dar gandeste-te, nu risti, nu castigi.
Cel mai bine este sa te apropii un pic de ea. Apoi, iti trebuie 3 secunde de tupeu sa-i zici ca o placi, restul vine de la sine.
Nu risti, nu castigi.
Miam loat inima in dinti si vb cu ea pe facebock i-am zis ca ma simt atras de ia si sa vedem
Nu te mai purta ca un bleg, pentru ca ii dai de inteles gresit, si o faci sa creada opusul lucrurilor pe care doresti sa le afle, daca esti colega cu ea, nu e nimic daca ii zici "...te plac..." nu se intampla nimic, ia-o ca pe ceva bana, nu e mare lucru
Auarl întreabă:
Anonima17191 întreabă: