Este rusinoasa crede-ma, dar daca in timpul orelor se uita la tine te place sau cel putin se gandeste la tine parerea mea e sa o inviti la un suc. La scoala e naspa sa vb cu ea mai bine la un suc doar voi ca atunci nu ii va fi rusine.
Ai pus o pe ganduri... fata poate e mai timida si de aceia te ignora dar asta nu inseamna ca nu te ar place
Pai eu cred, ca tine la tine ca un prieten si ea se gandeste ca daca o sa vorbeasca cu tine tu o sa o inrebi daca vrea si fiti impreuna si ai este frica sa nu ati raneasca sentimentele
Sau poate chiar te place si acum ca stie ca stiu o place a este rusine... fa rost de numarul ei de telefon, messu' sau facebooku' ei si spune-i ce simti pentru ea vb cu ea. poate ai noroc
Daca se uita cu coadat ochiului la tine e clar ca e rusinoasa. Da-te la ea fara probleme. Orice fata reactioneaza asa cand ii spui ca o placi si multi baieti renunta cand vad cum se poarta.Multi cred ca se ferest de ei dar nu e asa. Daca te-ar evita nu s-ar mai uita deloc la tine.In cazul tau e rusinoasa stai linistit.
Atunci ii cam complicat daca nu accepta sa vina la un suc ma tem ca nu te place o fata cand te place nu te refuza sau te ignora cred ca nu te place. Fiule sunt mmulte fete nu te mai gandi la aia dar sper sa fie bine.