Toti au dreptate, trebuie sa faci ceva, nu sta cu mainile in san, discuta, analizeaza, si actioneaza... ori la bal ori la spital, dar principalu e sa nu apesi acceleratia, crede-ma imi este cunoscuta situatia...succes
Ce frumoase sunt dragostele astea nevinovate... . Imprieteneste-te cu ea. Ce bine ca nu te atrag fitoasele, ci astfel de fete .
Spune-i de acum ca-o placi . Cu-n pupic pe obraz, gata s-a si rezolvat
In situatia asta nu trebuie sa astepti pana in clasa a 8
Uite ce ai de facut
-Incearca sa intri mereu in vorba cu ea
-Felicit-o mereu cad obtine un rezultat bun la scoala
-Aratai ca o iubesti fara sa ii spui asta.
Ea isi v-a da seama pana la urma
Apropie-te de ea sub diferite pretexte. Felicit-o pentru rezultatele la concursuri, fa-i complimente decente si observa-i reactiile.Vei simti daca te accepta.
Eu tias raspunde dar raspunsul meu variaza in functie de ani asa ca spune cati ani ai
Daca spui ca e o fata atat de draguta si nu e fitoasa atunci te va intelege cu siguranta! Si vei creste in ochii ei pentru ca ai avut curajul sa-i spui acest adevar! Nu astepta pana in clasa a 8-a, poate fi chiar prea tarziu, nu sti ce se poate intampla: poate sa se mute, poate a indraznit cineva inaintea ta sa-i spuna sentimentele...
Zii acum tot ce simti caci pe urma va fi tirziu si nici nu stii cum va esi cu altu. dar acum e momentul potrivit sai spui tot ce ai pe suflet...
Buna...
Tot ce-ti spun e sa-ti invingi timiditatea...
Nu conteaza ce va fi dupa...
Du-te la ea si spune-i in fata tot ce simti pentru ea...sincer...nu e o rusine sa-ti exprimi sentimentele. e chiar bine... fa-o acum... dupa aceea va fi prea tarziu.
see you soon!
Uite.mai intai gandeste`te cu ce poti aborda un subiect de discutie... de exemplu ea deseneaza din cate am inteles.incearca sa discuti cu ea pe tema asta...incearca sa-i dovedesti k tie iti place mult ce face ea si o sa se simta apreciata...incearca sa patrunzi in lumea ei.mai intai fi prieten bun cu ea... apoimai mult decat atat:*SUCCES!:*:*:*
intra in vorba cu ea, vorbestei despre tine si poti sai si spui ceea ce simti, poate ca e va aceepta si ea pe tine.succe
In primul rand...nu o asculta pe katty...nu trebuie sa intri in zona prieteniei...eu zic sa ii zici in fata ce simti si daca te va respinge treci la urmatoarea ca doar o viata ai si trebuie traita din plin, iar daca nu esti nici macar in clasa a 8-a e normal sa fi timid. Un leac foarte bun pentru timiditate e pierderea virginitatii...Incepe-ti viata sexuala si o sa capeti incredere mare in tine
beausingurlamasamea întreabă: