Ca sa faci ceva frumos trebuie sa stii cui. Daca stii cui trebuie sa stii sigur daca te place. Daca stii sigur ca te place atunci pui planu in aplicare.Doar daca stii ca te place.Dar nu asta e problema.Intreba-te ce te apropie si ce te desparte de ea.Restul e can-can.Esti barbat, stim noi cum sa fim romantici...cateodata .
P.S. Doar daca stii sigur ca te place faci ce trebuie sa faci.O intalnire excelenta iese atunci cand o faci cum stii tu si din originalitate, nu ce sfaturi primesti.E o greseala mare.Tu ca barbat nu cere sfaturi pentru asa ceva.Mai incolo te va cunoaste si va sti ca nu-ti sta tie in caracter sa faci tu niste chestii si-n plus ai sa o seduci sau o sa o faci sa se indragosteasca prin ideile altora si nu ale tale.E cam penibil.
Important e sa accepte sa iesiti impreuna,momentul potrivit il vei simti singur.
Bineinteles ca ii vei oferi un buchetel de ghiocei si un martisor,profita de clipa in care i se va incalzi inima de la gestul tau si spune-i ca impreuna cu ele,ii oferi si inima ta,s-o pastreze cat vrea ea.
Un lucru e sigur,daca vine,te place,asa ca,intalnirea va fi excelenta din toate punctele de vedere,flori,martisor, romantism, ce mai!
Nu te inhiba, fii calm, cald si sincer!
Hmmm dappi martisor + o floricica e bine bine, daca vri sa iti fie mai aproape, sa fie ca si a ta, sarutoo, nu ii cere asta, doar sarutoo! sa nu faci prostia sa o intrebi, o iei in brate si ii ai un pup, apoi cadoul , invitoo intr-un parc, undeva, te uci inainte, nu stiu o lasi s astepte 1 min, apoi subtil impresioneazoo! succes Inearca sa ii aduci zambetul pe buze!
Ca dati seama ca. daca ii zice ca ii da si inima lui. si respectiva il refuza se roseste la fata. se agita. devine necontrolabil. pe scurt parca nu ar mai fi el. nu>? depinde ce fire e baiatul. iar daca fata nu v-a accepta el a postat aceasta intrebare mai degeaba. sfatul meu prietenesc pentru tine prietene e sa o inviti trandafirul sa fie rosu pentru ca simbolizeaza iubirea martisorul sa fie o cheie daca gasesti. si ii spui asa. poftim acest trandifir si acest martisor de 1 martie. fata: poftim? dar e doar o cheie.tu: da, este cheia inimii mele.succes sper sa mearga
XD dap. eu incerc sa-i spun ca: Ba vere, primul sarut nu a venit de la sine? pff... http://www.youtube.com/watch?v=GUJmWJ3nWcg&list=RDKA5QwAhmdZ4 uitati o melodie
Eu sunt pe alt stil, mai preistoric, asa :))
http://www.youtube.com/watch?v=3a7cHPy04s8
Multumesc,oricum!
:)
Fi mai spontan, nu te mai gindi atit ca te vei speria si mai tare.Sint lucruri firesti, deci orice comportare e fireasca.Nu exista niste reguli stricte cind vrei sa te apropii de un om, daca o faci in mod educat, e totul in regula.
Mai bine bomboane decit un trandafir...nu la toate fetele le plac florile. Tine minte ciocolate din cele mai buuuneee ^-^ ^-^ ^-^
linarkfts întreabă: