| dany19981998 a întrebat:

Imi place de o fata, m-am cunoscut cu ea pe net, pana azi nu avea timp sa iesim, azi m-a sunat si mi-a zis daca vrea sa iesim si am acceptat sa iesim. Ea a fost cu o prietena si am fost la un restaurant. Problema ii ca am fost pra timid. Si nu cred ca si-a facut o parere prea buna si mi-a zis sa no mai caut.Va rog ajutati-ma si pe mine cu niste pareri sa nu mai fiu asa timid.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Frate in primul rand schimbati avatarul nu tio spun din rautate dar parca esti fata sti ca fetelor nu le plac fetele si baietii, hai sa isi spun din propie experienta si eu eram timid, extrem de timid vorbeam pe banii de aia am ramas sarac ca nu vorbeam mult asta pana dupa generala in liceu am vb mai mult, apoi de un unde lucru cunosc persoane noi zilnic, strainii asa mi-am deschis abilitatea de vorbi mi asa usor sa vb cu un strain, deci vb si tu da real nu pe net si eu stateam 12 ore pe chat si eram super timid real, viata e realitate nu chat,la fetele le place baieti comici,vorbareti, indiferenti,reci,smecheri, frumosi,inalti, cu haine cool, care stie sa le minte bine, asta nu le dobandesti in doua zile si in timp, multa bafta, nu ma intelege gresit dar fi barbat dany

7 răspunsuri:
| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Nu te poti schimba peste noapte, daca asa ti-e firea.Important e sa fii tu insuti tot timpul.

| SomeRomanianGuy a răspuns:

Pai nu te mananca nimeni omule. Abordeaza si tu diferite subiecte, vezi si tu cam despre ce ii place sa vorbeasca si sa se simta in largul ei.
Daca esti mut, apoi sanatate...

| corbulalbrosu a răspuns:

Oare in ce mod te-am putea ajuta noi comunitatea TPU. Stapanirea de sine sau volubilitatea omului ii vine din modul de a fi de caracterul dobndit de-a lungul vietii. Nu te poti schimba de la o zi la alta. Este nevoie de multa vointa, tupeu si de ce nu de arta de a purta o conversatie.Mai incearca.

| Drolja a răspuns:

Dacă vrei să devii băiat popular şi plăcut de fete, ascultă sfaturile lui RAY25TM. Chiar ştie ce spune! El e "masculul alfa" de pe TPU.

| dany19981998 explică (pentru RAY):

Mersi mult frate si mna poza de profil ii de mult eram prost atunci laughing si nu prea intram pr TPU, daca intram o data pe an.

| RAY a răspuns (pentru dany19981998):

Nu erai prost, nu esti prost, daca spui asta in vecci nu o sa te placa nici o fata mereu sa crezi ca esti deasupra ta indiferent unde esti asa e un barbat daca esti cuminte un fel de beta te calca in picioare fetele si baieti, ai grija in ce fata crezi ca majoritatea joaca teatru doar

| anais001 a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni. Fata respectiva nu te merita