E clar ca te place, nu apela la intermediari ca ai sanse s-o si pierzi, daca implici alte persoane. Ea nu cred ca va fugi acasa tipand in gura mare ca a invitat-o un baiat la un suc, asa ca stai linistit, nu vor afla rudele voastre. Urmeaza sfarutile lui VIP3r, zice bine
Prietene, sfatul meu, fata TE PLACE, ce mai vrei? De ce sa confirme altul pentru tine? Pune-te in situatia ei, daca te-ar intreba cineva daca placi pe o fata ce ai spune? Exista riscul sa spuna ca nu chiar daca nu este asa.
Sfatul meu, daca vezi ca comunica cu tine, te-a invitat langa ea, glumeste cu tine, se uita pe furis la tine... ce mai astepti? Invit-o la un suc si o prajitura, urmat de o plimbare. Fa testul asta, daca accepta e un semn foarte bun. Vorbiti despre diverse lucruri, incercati sa va cunoasteti. Inainte sa va despartiti intreab-o de o a doua intalnire, daca accepta o a doua intalnire este clar ca simte ceva pentru tine.
Sfat: la a doua intalnire iesiti tot la o prajitora sau undeva unde sa va placa la amandoi, dar NU uita un trandafir. Acum este momentul sa faci pasul cel mare, spune-i ce simti pentru ea si intreab-o daca nu vrea sa fiti impreuna.
Asta e cea mai buna cale, lasa copilariile si incearca-ti norocul. Daca nu este sa fie nimic asta e, ai incercat, dar daca stai asa sigur nu va fi nimic intre voi.
Spor