| shadowofdark a întrebat:

Imi place de o fata...si nu stiu daca ma place (suntem prieteni ff buni si nu as vrea sa risk sa pierd prietenia)ziceti-mi va rog o metoda de a afla daca ma place...

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMun?ilor a răspuns:

Tu o cunoşti cel mai bine/Spune-i în cel mai frumos mod posibil/
Astfel încât să o impresionezi/Dar fii tu însuţi în ceea ce faci şi spui/ Dezvoltă-ţi latura sentimentală/Fii acolo atunci când are nevoie de tine/Şi apreciaz-o pentru ceea ce este

4 răspunsuri:
| BlueHusky a răspuns:

Foare simplu! Probabil mai exista cel putin o fata de care iti place (adica ar trebui sa existe. si presupunem ca e) daca ai avea de ales pe care sa o vezi goala pe care fata ai alege? Daca respunsul este "amica" ta ...atunci "da" iti pace de ea happy. Good luck.

| Available a răspuns:

Afla si tu din prieteni ce spune ea despre tine cum se exprima fata de tine, ce gesturi aplica si ce priviri iti adreseaza. Fa apropouri fata de o relatie altfel decat de prietenie mai ia'o si de mana...vezi tu ce faci

| JaneEyer a răspuns:

Pai, eu sunt fata si imi place de un tiphappyUite-te in felul in care te priveste, daca ea e persoana care rade de fiecare data cand te vede, te place. Uite-te intr-o zi adanc in ochii ei...Asa poti afla imediat, pentru ca daca te place te priveste intr-un anumit fel. Sper ca te-am ajutathappyMulta baftabig grin

| Infern0 a răspuns:

Pai, atunci as crede ca va potriviti ca sa afli daca te place intreab-o despre ce culoare ii place, ce haine ii place incearca sai faci pe plac poate va inprieteni mai tare si poate...