| Darkseer a întrebat:

Imi place de o fata simpla e intr-o clasa cu mine.E simpla, desteapta, frumoasa (pentru mine) si mai timida-tacuta.
E cam complicat cand suntem in aceaiasi clasa mereu e cineva langa noi in plus eu vreau sa-i spun ca o plac.Ea uneori ma priveste si zimbeste dar e mai pasiva si nu stiu cum anume sai spun.Stiu unde traieste dar cum sa o fac sa iesim si sa-i spun tot?
Si cum s-o cuceresc fiind colegul ei?

Răspuns Câştigător
| DiiiaDy a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa-ti pese de parerile nimanui.In al doilea rand vorbeste cu ea si spune-i cat de mult o placi, intreab-o daca ar fi de acord sa incepeti o noua relatie.Nu stiu cum ti-as putea spune sa o cuceresti deoarece nu stiu ce fel de persoana este dar te pot sfatui sa incepi cu o floare iar restul vine de la sine :* Fundita?:*

6 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

In ce clasa sunteti (de cat timp va cunoasteti?)? intreb asta pentru ca nu cumva sa fi intrat in friendzone sau altele (crede-ma, sunt intr-o situatie asemanatoare)

| Cristian_Ion_1995 a răspuns:

Pai uite in primul inad nu trebuie sa-ti fie rusine.Eu cand aveam 14 ani eram in aceeasi situatie ca tine era colega mea miera rusine de colegi, stiam unde sta.Dar uite cum am procedat am chemat-o pe hol si i-am zis sa ma astepte cand iesim de la scoala.Ea ma astepta si eu am venit la ea si i-am zis ca am ceva important sa-i spun dar nu-i putem spune in fata scoli asa ca am luat-o si ne-am dus in parc si acolo i-am zis totul.Am invitato la un suc si asa am cucerito.Prietena mea ca este si acum a mea era la fel ca fata pe care o place.

Ok succes. Sper sa mearga daca vei alege sa faci asa.

| MasterOfTheDarkArts a răspuns:

Pai..intra mai mult in vorba cu ea..azi, maine tot asa. vezi cum reactioneaza daca te evita sau raspunde fi tu insuti s-o cuceresti, fiind colegul ei de clasa sigur te cunoaste destul de bine dar fi putin mai tandru cu ea, fa-o sa rada apoi invit-o la un suc si spune-i ce simti

| EuEuEu2 a răspuns:

Invit-o pe mess poate la un suc ceva...Vezi tu!happyBafta multa multa multa multa:*

| Mari2015 a răspuns:

Pai gaseste momentul potrivit cand sunteti singuri, incearca sa gasesti un moment apoi ia-ti inima in dinti si spune-i adevarul ( fii mai romantic ) sunt sigura ca o sa fie fericita!

| Darkseer explică:

Sunt nou e prima mea intrebare aici.Nu stiu ce e FUNDA si habar nu am cum s-o dau sau so pun.Deci ce tine de adriang95>O cunosc 4 luni a venit la mine in clasa am 16 ani sunt putin mai inalt decat ea, ea poarta ochelari laughing)