Totusi este o diferenta cam mare intre voi! El stie ca esti "atrasa" de el? ce sfaturi ai vrea!? sa incerci sa uiti eceste sentimente?. s`au ai vrea sa intri pe sub pielea lui?. eu zic ca mai sunt baieti in lume! Poate ca si el te place, sau poate ca nu! asta el o stie! dar e diferenta cam mare intre voi.sa nu faci greseala sa te arunci in brate la un baiat asemenea de mare! acum uh iti asculti inima! e viata ta! intr-un fel am auzit ca nu conteaza diferenta de ani... dar ar trebui sa stii daca si el este atras de tine.nu prea am inteles ce ai vrut.adika ce sfaturi doreai.sa`l uiti. s`au sa treci mai observata de el! Bafta oricum:*
Sper ca te-am putut ajuta cu ceva:*
Daca este un baiat serios atunci nu te va baga in seama pana nu faci si tu cel putin 16-17 ani. Atunci vei fi si tu destul de matura pentru o relatie serioasa. Inca esti micuta, nu te amagi, si nu esti pregatita pentru asta, mai bucurate de copilarie. 7 ani nu este mare diferenta intre voi, dar asta doar peste cativa ani, cum am zis.
Diferenta nu e mare, dimpotriva, e ideala! Numai ca ai o problema, esti mult prea mica pentru dragoste. Ce faci cu scoala, cu parintii, cu vecinii. Tu esti inca minora. El nu poate "corupe" minore.
Asteapta sa cresti pana la 18 ani iar apoi te poti gandi si la el. Macar pana atunci ar fi bine sa inveti.
Bafta!
Am trait o experienta asemanatoare. Era frumoasa ca o printesa, stiam ca ma place si avea 14 ani. Ceea ce simteam eu pentru ea insa, nu era de natura sexuala... o iubeam dar o priveam ca pe o copila si nu as fi facut niciodata ceva sa pervertesc faptura aceea delicata. Nu am fost niciodata cu ea, nu m-am atins de ea, desi mi-as fi dorit nespus de mult ca ea sa fii avut varsta mea.
Deci, daca e intreg la minte nu are cum sa te accepte acum, esti prea mica. Dar mai tarziu daca simti la fel, se schimba treaba... 7 ani diferenta nu mai par atat de multi de la 18 la 25.
Lasa-l in pace pe baiatul ala!
Tu uita-te dupa baieti de varsta ta!
Nu cred ca doar baiatul acela exista .
Bafta
Parerea mea este sa ramaneti prieteni si sa nu ii pui o intrebare idioata genu...''vrei sa fii cu mine?'' pentru ca dupa o sa te evite sper ca ti-a fost de ajutor te pup pa
Mutubal întreabă: