Salut la inceput trebuiai sa spui citi ani ai tu si el, doi e aceeasi situatie care am avut-o si eu cu un prieten din copilarie doar ca el e mai mare deci sa revenim la problema ta stai mai mult timp linga el afla ce ii place sa faca in timpul liber si plecati in acel loc:*, cind te saluti cu el dai un pupic pe obraz si cu timpul el oricum va vrea sa te sarute sa nu te dai la o parte ci sa fii de acord ok?
Fii mai usuratika mai vesela cu el daca el tii iti zimbeste inseamna ca te place mai sari pe la el in git stai acuprins cu el si vei vedea a totul va fi bine:*, dar tine minte poate lui sa-i fie rusine si sa nu te saruta atunci pupal tu dar ai grija daca el se da la o parte inseamna ca el nu-i pregatit dar sper la voi totul sa fie bine, bafta imi scrii pe urma ce s-a intimplat ok? pa
Daca spui ca iti place de el ar trebui sa ii spui asta sau sa ii areti ca iti place de el cand se apropie mult de tine ai putea sa ii dai un pupic pe obraz sau sa il sarutzi....vezi tuh cum faci...nu te panica
Mersi de raspuns dar poate nu va vrea pentru ca eu sunt putin grasa si el e slab bine facut cu muschi ma cam pierd in privirile lui
Asculta spune-mi virsta ta sia lui si inaltimea ta si greutatea ok?:*
Eiii, foaie verde spune-i ca-l placi urmeazami sfatul nu conteaza greutatea :*... principalu sa fiti fericiti:*:* bafta...
Mi-e putin teama daca zice DU-TE TU GRASA DE AICI TU NU TE-AI UITAT IN OGLINDA! chiar daca mama si cu mama lui se inteleg bine